Τελευταία ενημέρωση 00:14, 18 Απρ 2024

Γιοορτάζουν τα 20 χρόνια ιστορίας!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου «Δελφίνια» Περιστερίου και παράλληλα ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας από την ίδρυσή του σωματείου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

   «Παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., προπονητές, πλήθος αθλητών και γονέων καθώς και φίλοι του συλλόγου. Ο επίτιμος Πρόεδρος των Δελφινιών, κος Δημήτριος Πατατανές, με έναν συγκινητικό λόγο για τα 20 χρόνια ύπαρξης της ομάδας μας, έφερε αξέχαστες μνήμες στο μυαλό μας και μας θύμισε την ανοδική πορεία που έχουν τα τμήματα της Τεχνικής και της Κλασικής κολύμβησης από την ίδρυσή μας έως και σήμερα. Κατόπιν, το λόγο πήρε ο Πρόεδρός μας, κος Βασιλόπουλος Χρήστος, ο οποίος ανέφερε ότι συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη, σκληρή δουλειά και πολλές ελπίδες για το μέλλον.

   Ο δήμαρχος κος Ανδρέας Παχατουρίδης, τιμήθηκε με το ασημένιο μετάλλιο του συλλόγου, την ύψιστη τιμή διάκρισης του σωματείου μας από τον κ. Βασιλόπουλο, για την συνολική προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, ο οποίος συνεχάρη των Πρόεδρο των Δελφινιών Περιστερίου, το Δ.Σ., τους αθλητές για τις πολλές επιτυχίες τους και τους γονείς , οι οποίοι σε «πείσμα των καιρών», όπως ανέφερε, αντέχουν και συνεχίζουν .

   Επίτημη καλεσμένη ήταν η πρωταθλήτρια στην κολύμβηση, ερευνήτρια εργοφυσιολόγος και βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της.

Σημαντικές παρουσίες στην εκδήλωσή μας αποτέλεσαν οι: Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, κα Ξένια Κορόγιαννη, ο πρόεδρος της παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ανατροπή στο Περιστέρι» κος Φώτης Κουγιουμτζής, οι αντιδήμαρχοι κος Τάσος Θεοδωράκος,κος  Παναγιώτης Λύκος, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κος Βασίλης Λώλος καθώς και οι Δημοτικοί σύμβουλοι, κος Ηλίας Κυρίτσης, κος Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο κος Αλέξανδρος Πλέστης, ο κος Στέφανος Παπαδόπουλος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Ακόμα,  η κα Βικτωρία Παππά – Ραβάνη, η κα Καριώτου Δέσποινα, διαμερισματικοί σύμβουλοι του Δήμου Περιστερίου και ο υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος κος Χάρης Πανάγος μας ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.

Ακόμα, παρευρέθησαν, τιμώντας την εκδήλωσή μας, ο Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), κος Ηλίας Ξιάρχος καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης κος Αλέξανδρος Ξιάρχος.

    Για την συνολική προσφορά τους και τις επιτυχίες τους την περασμένη κολυμβητική σεζόν βραβεύθηκαν οι προπονητές της κλασικής κολύμβησης, ο αρχιπροπονητής μας και ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Βελέντζας, ο Βασιλόπουλος Αργύρης, Ο Γεώργιος Μάγκος και ο Μιχάλης Τσίρκας.

   Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία OPEN Τεχνικής κολύμβησης 2017 , βραβεύθηκαν οι προπονητές  Κλεάνθης Λιάπης και Ανδρέας Αρχανιωτάκης καθώς και για την συνολική τους προσπάθεια για την προηγούμενη σεζόν.

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει βράβευση των αθλητών και αθλητριών που με κόπο και προσπάθεια διακρίθηκαν την προηγούμενη κολυμβητική χρονιά. Πιο αναλυτικά:

   Από το τμήμα της Προαγωνιστικής βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους οι: Τσιβελεκίδη Κατερίνα, Μεχιλάι Νεφέλη, Τσιπολίτης Θοδωρής, Κορώση Ελπίδα, Γρετσίστα Πηνελόπη, Μιχαηλίδου Μάρα, Λινάρδου Άρτεμις, Λαγγουρέτου Ιωάννα ενώ για την κολυμβητική τους συνέπεια έλαβαν βραβείο οι Μαυραειδόπουλος Νικόλαος και Μεχιλάι Νεφέλη.

   Από το τμήμα της Αγωνιστικής βραβεύτηκαν οι: Κωνσταντινίδη Αθηνά, Μεχιλάι Ντέιβιντ, Μπουλούτας Δημήτρης, Θώμος Παύλος , Φλαούνας Ιωάννης και ο Χρήστου Ιωάννης, κάτοχος 2 πανελλήνιων ρεκόρ παίδων.

Από το τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης του συλλόγου βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους στα πρωταθλήματα OPEN και Κατηγοριών οι: Αντωνιάδης Στέφανος, Σκαλίδου Σμαράγδα, Σκαλίδης Εμμανουήλ, Ξιάρχου Αλεξάνδρα, Τσουβάλας Δημήτρης, Αδαμοπούλου Μαρία, Χρηστοφορίδης Χρήστος, Κτενά Σοφία, Τερζανίδης Χρήστος, Δελόττη Ειρήνη, Τερζανίδης Κων/νος, Σανταμούρης Οδυσσέας, Κουρλάκης Σταύρος, Διονυσοπούλου Κων/να, Παπαθεοδώρου Νικόλαος, Γανέλλη Αναστασία, Καραλίγκας Αντώνιος, Μακριά Δέσποινα, Παπανικολάου Δήμητρα, Βασιλοπούλου Σίλια, Ζάκου Χριστίνα, Ξηραδάκη Νεφέλη,Σταυρινός Δημήτρης, Ξηραδάκη Μυρτώ, Παράσχου Μαρίνα, Κοσμοπούλου Όλγα, Κουράση Μαρίνα, Σιδηρόπουλος Ανδρέας, Τσιλικόχρυσος Νεκτάριος.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 15:31
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας