Τελευταία ενημέρωση 16:56, 25 Απρ 2024

Ο Ευκλείδης Μεγάρων τίμησε τον Τόλη Αποστόλου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το περασμένο Σάββατο η Ακαδημία του Ευκλείδη Μεγάρων μέλος του δικτύου Σχολών Ατρόμητου . Σε μια κατάμεστη αίθουσα από τους μικρούς  αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς αλλά και επίσημους, γιορτάσαμε τον ερχομό του νέου έτους πανηγυρικά, με χαρά, χαμόγελα αλλά και πολύ συγκίνηση.

Μεταξύ των έξι συνολικά τιμηθέντων ήταν και ο Τόλης Αποστόλου Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Αυρόμητου για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα παρέλαβε την τιμητικήπλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Αττικής Μιχάλη Τζαννόπουλο (φωτό).

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Μεγαρέων κος Σταμούλης Γρηγόριος, οι Αντιδήμαρχοι Φυλακτός Κ. & Παπαπανούσης Νικ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολυχρόνης Ιερ.,  Δρυμούσης Κων., Σωτηρίου Γεωρ.,  ο Πρόεδρος της Α’ βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Κολλάτας Ιωάννης, το μέλος του Δ.Σ. του ΗΡΟΔΩΡΟΥ Δομπρογιάννης Αριστ.,ο Γ. Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ Ντούρος Γ., ο πρόεδρος του Α.Σ. Μεγαρικός Γκοσδής Πέτρος με σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδος του.

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας