Τελευταία ενημέρωση 16:16, 23 Σεπ 2019
Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Γλαύκος Περιστερίου   στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου.

  Σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου κυριαρχούσε το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία  παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ,  αθλητές,  όλοι οι προπονητές καθώς  γονείς  και φίλοι των αθλητών,  κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν την σεζόν που πέρασε.  

Το δελτίο τύπου του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. Κώστας Πεθεριώτης σε σύντομο λόγο του ανέφερε πως το 2018 είναι μια χρονιά ορόσημο για το Σύλλογό μας, καθώς έκλεισε 20 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα και συνεχίζει με δύναμη, ελπίδα και όραμα για καλύτερες αθλητικές εμπειρίες στο μέλλον.  Το έργο που πραγματοποιείται  γίνεται με σκληρή και μεθοδική δουλειά από τους προπονητές και τους συνεργάτες τους (τεχνικό και επιστημονικό επιτελείο.).  Και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται όσο υπάρχει αγάπη και ενότητα στην ομάδα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του  συγχάρηκε τον Πρόεδρο του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, το Δ.Σ., τους συνεργάτες, αλλά και τους γονείς και τους αθλητές για το έργο που επιτελούν, για τις μεγάλες τους επιτυχίες που κάθε χρόνο αυξάνονται και το έργο που γίνεται, γίνεται με έργα και όχι με λόγια. Αισθάνεται πολύ υπερήφανος που μια ομάδα σαν το ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει πετύχει τόσα πολλά και ακόμα πιο περήφανος όταν τον συγχαίρουν που έχει στο Δήμο του μια τέτοια ομάδα.  Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ κα Ξένια Κορόγιαννη, καθώς και ο κ. Φώτης Κουγιουμτζής Πρόεδρος της παράταξης "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ανατροπή στο Περιστέρι". Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ., Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου,  Τάσος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Λύκος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κ. Δημ. Χιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Βασ. Λώλος,  καθώς και     οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Αυγουστίδης, Γιώρ. Βανικιώτης,  Ζαχ. Δραμασιώτη, Ανασ. Καλλιάφας, Δέσ. Καρυώτου, Γιώρ. Μπεκιάρης, Παν. Παναγιωτόπουλος, Αικ. Τσερούλα,. Μαρ. Χριστοπούλου-Μούρτζη,.  Τέλος, μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι: Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ. Περιστερίου κ.κ. Στράτος Εγγλέζος και Στέλλα Δαγλαρτζή-Κατσουλοπούλου, χορηγοί που μας βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ο κος Καλαντώνης Γιάννης ιδιοκτήτης της  εφημερίδας ΠΡΩΤΗ. 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την πολύτιμη προσφορά του στον Περιστεριώτικο λαό, τιμήθηκαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές της τεχνικής κολύμβησης κ.κ. Ξιάρχος Αλέκος, Σαλταμανίκας Γιώργος και Καλαϊτζογλίδης Γιάννης για την προσφορά τους στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης και βραβεύθηκε από το Δήμαρχο, για την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ατόμων με αναπηρία η αθλήτρια Έφη Γκουλή, η οποία προπονείται στο ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, μαζί με την αγωνιστική ομάδα.

Παρουσιάστηκαν οι νέοι αθλητές, -τριες της ομάδας, στους οποίους δόθηκε και ένα αναμνηστικό ως καλωσόρισμα, βραβεύθηκαν οι ευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι αθλητές τεχνικής κολύμβησης Μπάλντουϊν ΟυΊλλιαμ  για την 2η θέση στα 100μ. επιφ. ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών από την Πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ κα Ξένια Κορόγιαννη, ο αθλητής Μαρίνος Ευάγ. για την 8η θέση στα 50μ. Biffin στο WORLD GAME Ανδρών Γυναικών,  η Αρκούδη Ελευθερία για την 8η θέση στα 400μ. Υποβρ. Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων -Νεανίδων από την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Τσιώτα-Μάρκου και ο Βασ. Κολλιπέτρης για την 3η θέση στα 4Χ200μ. επιφ. Νέων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων--νεανίδων από τον Αντιδήμαρχο κ. Παν. Λύκο.  Οι υπόλοιποι αθλητές που βραβεύθηκαν από τους παρευρισκόμενους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, διαμερισματικούς συμβούλους και χορηγούς, καθώς επίσης και από τα μέλη του Δ.Σ. ήταν οι:  Μαυραντζά Αγγελική, Ντάλλα Όλγα,  Αϊβαλιώτης Ευάγγελος, Γιαννόπουλος Νίκος, Σημαντήρας Νίκος, Χαντζηπαυλίδης Αλέξανδρος, Βλαχόπουλος Γιάννης, Δανέλης Χριστόφορος, Τσιρώνης Μιχάλης, Μήτρου Ξανθή, Μυλωνάκης Αναστάσιος, Παπαδοπούλου Νικολέτα, Αγαπητού Βασιλεία, Κολλιπέτρη Φανή, Παπουτής Γιώργος για τις επιδόσεις τους και την κατάκτηση μεταλλίων στην ΟΠΕΝ Ανδρών Γυναικών, Κλασσικής και Τεχνικής κολύμβησης και Ηλιάκης Στράτος για την κατάκτηση 2 Πανελληνίων Ρεκόρ στο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τενικής.