Τελευταία ενημέρωση 02:13, 20 Απρ 2024

Ποδαρικό με διακρίσεις το βάδην του Θέρσιππου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με το "δεξί" ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν για τους αθλητές και τις αθλήτριες βάδην του Θέρσιππου που έλαβα μέρος στη χειμερινή ημερίδα βάδην, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ βάδην, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Συγκεκριμένα οι αθλητές  που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, παρ' ότι αγωνίσθηκαν κάτω από αντίξοες χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή (θερμοκρασία περιβάλλοντος 7 με 8 βαθμούς, συνεχές ψιλόβροχο και ισχυροί βοριάδες), σημείωσαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

• Στα 20χλμ. Γυναικών η Αναστασία Μπανιά έχοντας στο πλευρό της, την υποστήριξη της εταιρίας Health and Step η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή ορθωτικών πελμάτων, αλλά και το καταξιωμένο brand στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και μόδας Impact, κέρδισε τον αγώνα σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 1.52':00''.

• Στα 20χλμ. Ανδρών ο Αντώνης Χαραλαμπόπουλος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με νέο ατομικό ρεκόρ 1.42':24''.

• Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και ο Αλέξανδρος Τζελιλάι στα 3χλμ. της κατηγορίας των Παμπαίδων Α΄ σημειώνοντας επίδοση 17':23''.

• Εντυπωσιακή εμφάνιση και από την Ευγενία Κοκκινέλου στα 5χλμ. Κορασίδων, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση με 30':03''.

• Επίσης στο ίδιο αγώνισμα τα 5χλμ. Κορασίδων η Αγγελική Κακόγιαννου τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 30':58'', η Φρατζέσκα Τσακίρη ήταν έκτη με 31':40'' και έβδομη η Παρασκευή Πενθερουδάκη με 33':31''.

• Δεν τα κατάφερε στην προσπάθεια που επιχείρησε αγωνιζόμενος στα 50χλμ. ο Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα, ενώ είχε διανύσει περίπου 26χλμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ντέρμπι με Χαϊδάρι για τη 2η νίκη το πόλο του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας