Τελευταία ενημέρωση 04:11, 24 Απρ 2024

Καρδιά πρωταθλητή με Ιεράπετρα (2-1)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καρδιά πρωταθλητή και όχι ομάδας που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού έδειξε ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος πέτυχε νίκη με ανατροπή επί της Ιεράπετρας σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου (2-1)

Καλύτεροι οι Κρητικοί στο πρώτο μέρος, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με τέρμα του Κορέτα (31’). Στην επανάληψη, ο Άγιοςμ με εξαιρετική καθοδήγηση από τον πάγκο του ανέβασε το ρυθμό του και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε στο 58’ με το Μανδαμαδιώτη. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες με Σιμιτσή, Αργυρίου και Τσαρκάνι. Το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, χάρισε, τελικά, ο Αργυρίου, στο 87’.

Άγιος Ιερόθεος (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σιδεράκης, Πολίτης, Ρόπας, Κασάπης (46’ Κράσι), Τσατσαρής, Μαρτίνος, Μανδαμαδιώτης (58’ Σιμιτσής), Γκουτσούλας (95’ Τρακόσης), Λέσι, Αργυρίου, Τσαρκάνι (80’ Νιζάμης)
ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Πυθαρούλης, Μίσσας, Κορομηλάς (79’ Λικάι), Μπιταξής, Μούτσα, Μπλέντι, Καραγιάννης (62’ Χριστουλάκης), Ντιατά (62’ Χρηστάκης), Ουζούνογλου, Κορέτα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σταυρακόπουλος:«Το εγώ έγινε εμείς»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας