Τελευταία ενημέρωση 20:04, 23 Απρ 2024

Αφηνιασμένη «Κηπού» με Βριλήσσια (4-1)!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τα Βριλήσσια έκαναν  το…λάθος να προηγηθούν μέσα στο Περιστέρι και το μπλήρωσαν ακριβά από μια αφηνιασμένη Κηπούπολη που «απάντησε» όχι με ένα , όχι με δύο, όχι με τρία αλλά με τέσσερα γκολ και πήρε μια μεγάλη νίκη με σκορ 4-1.

Στο 15' προηγήθηκε το συγκρότημα των Βριλησσίων μετά από αδράνεια της άμυνάς της Κηπούπολης η οποία δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα λεπτό ώστε να "πάρει το αίμα της πίσω" όταν στο 16' ο Κούρτης με όμορφη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας βρήκε τον Βασίλη Μαρτέκα κι αυτός με πολύ ωραίο κοντρόλ κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα φέρνοντας ξανά το παιγνίδι στα ίσια.

Η έντονη πίεση βρήκε καρπούς στο 44' όταν "έκλεψε " ο Λίτσας στην άμυνα, ,όμορφη πάσα στον εξαιρετικό Βαφειάδη και αυτός με την σειρά του πολύ γρήγορα στον Τζαμαλή ,που  έκανε ότι ήθελε τον αμυντικό των Βριλησσίων και πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα γράφοντας έτσι το 2-1 , μία φάση που μπορούσε να ήταν άνετα της superleague..

Η επανάληψη ξεκίνησε με τίς δύο ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο κέντρου όταν στο 60' ο  ρέφερυ της συνάντησης Τσαγκάρης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη το αριστερό μπάκ της ομάδος των Βορείων προαστίων για θέατρο .

Στο 75' μία μπαλιά στα αριστερά πρόλαβε ο σούπερ Τζαμαλής έβγαλε έξω από την μεγάλη περιοχή στον Βαφειάδη και αφού πέρασε δύο παίκτες γύρισε από δεξιά της μικρής περιοχής στον επερχόμενο Λαγό και αυτός με την σειρά του με εξαιρετικό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκόρ σε 3-1.

Ένας ακόμη μαγικός συνδυασμός στο 82' όταν από μπαλιά του Λάππα "κόλλησε" την μπάλα στο κοντρόλ του ο Τζαμαλής και πολύ ωραία κάθετη πάσα του στόν Βαφειάδη αυτός μαγικά πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το τελικό 4-1 .

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ .Γ. (46’ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ)  – ΚΟΥΡΤΗΣ(79’ ΜΩΡΑΙΤΗΣ) - ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ –ΒΛΑΣΣΗΣ – ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ - ΛΑΠΠΑΣ Κ.– ΤΖΑΜΑΛΗΣ –ΛΙΤΣΑΣ(66’ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)  –ΜΑΡΤΕΚΑΣ–ΝΟΜΙΚΟΣ(86’ ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗΣ) -ΛΑΓΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλίππου:«Να προοδεύουμε συνεχώς»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας