Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Νέοι «απάντησαν» με νίκη (10-6)

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με νίκη «απάντησε»  το Περιστέρι στους Νέους Άνδρες με αντίπαλο την Ηλιούπολη για την Α' Φάση του πρωταθλήματος Νέων. ! Οι αθλητές του Γιώργου Ψύχου , μετά την ήττα από τον Νηρέα Γέρακα εχθές το βράδυ, μπήκαν πιο αποφασισμένοι σήμερα στην πισίνα.

Αν και η Ηλιούπολη ήταν αυτή που στο 4:40 της πρώτης περιόδου έβαλε το πρώτο γκολ , το Περιστέρι αντέδρασε γρήγορα και στο 3:29 έκανε το 1-1 με γκολ του Παναγιώτη Λαδά! Η πρώτη περίοδος έκλεισε με 3-2 για το Περιστέρι το οποίο κατάφερε ένα ακόμα γκολ στην αρχή της 2ης περιόδου (7:04) κάνοντας το 4-2 στο ξεκίνημα και ολοκληρώνοντας με 7-3 στο ημίχρονο! Από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο ομαλά για τον ΓΣΠ που κατάφερε το 10 – 5 στην λήξη της 3ης περιόδου και δέχθηκε μόνο ένα γκολ στην 4η περίοδο ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 10-6 

Τα γκολ για το Περιστέρι έβαλαν οι : Λαδάς Παναγιώτης (4), Κυριαζόπουλος (2), Φέγγος (1), Κατρίτσης (1), Παπασωτηρίου (1), Νταγκίνης (1). Το απόγευμα στις 17:00 το Περιστέρι παίζει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και χρειάζεται την νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.