Τελευταία ενημέρωση 21:56, 19 Απρ 2024

Παπαχρήστου:«Σημασία έχει η πορεία προς τον τελικό»!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Να διατηρήσει τα κεκτημένα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει, θέλει φέτος ο ΠΟΑΛ ο οποίος πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου.

Ο προπονητής της ομάδας Πάνος Παπαχρήστου μιλώντας στο peristerisports τόνισε σχετικά τα εξής:«Τρώα είναι πιο δυσκολα. Να μπορεσεις να κρατήσεις για δεύτερη χρονια σερι τους τιτλους στα χερια σου. Πιστευτώ πολύ στα παιδια διοτι εχουν κατανοήσει  ποσο δυσκολο ειναι αυτο εχοντας αξιολογους αντιπαλους και πολυ καλες ομαδες. Έχει απαιτησεις και θελει θυσίες αυτη η ομάδα πολλές και για να παρεις κατι θελει παρα πολλά απο ολους μας

Ξεκινησαμε καλα φετος και τωρα στις μεταγραφες παίρνουμε παίκτες που θα μας ενισχυόσουν. Είναι καλοι ποδοσφαιριστες που ξερουν που ερχονται και τι θελουμε απο αυτους και πανω απ’ ολα διψουν για ενα τιτλο. Και μαζι με τους ήδη υπαρχοντες θα βαδισουμε προς τον δυσκολο δρομο των τελικων. Διοτι αυτο που μενει και το λεω στα παιδια δεν ειναι ο τελικος ειναι η πορεια προς τον τελικό».

Για το ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Κορόιβο ο Πάνος Παπαχρήστου δήλωσε:« Θελω να δωσω συγχαρητηρια στον φιλο μου ΓΙωργο Μαγγο για την πολυ καλά ομαδα που εχει και εύχομαι καλή συνεχεια και να μπει στα μπαραζ γιατι αξιζει. Οσο για την ομαδα μου δινω συγχαρητηρια στους παικτες μου για την πολυ καλη πορεια και για το ωραιο ποδόσφαιρο που παιζουν. Θελω να τονισθώ πως σιγά σιγα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και παιχνιδι με παιχνιδι οι παικτες βρισκονται ολο και πιο ευκολα.

 Η θεληση των παικτων μου για κατι καλο και φετος ειναι εμφανής  και ολοι τους διψουν για να παιζουν και να νικούν. ΈΧουμε γινει ενα και προχωράμε όλοι μαζι ενωμένοι δυνατοί .

«Ομάδα με ιστορία»

Ο Πάνος Παπαχρήστου κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του Π.Ο.Α.Λ. ( Ποδοσφαιρικος Ομιλος Ανω Λοφου ) λέγοντας τα εξής: «Είναι πολυ παλια ομαδα με ετος ιδρυσεως το 1963. Μια ομαδα που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη περιοχη στο Περιστερι. Τον Λοφο Αξιωματικων. Τυγχανει και βρισκω γεροντες που μου λενε οτι εχουν παιξει ΠΟΑΛ κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι ακόμη πιο παλιός.

Πολλες ιστοριες για ΠΟΑΛ μα ποτε δεν μπηκε επισημη κατηγορια ΕΠΣΑ. Προτιμηθηκε να ειναι στο τουρνουά του Περιστεριου αν και έγιναν προσπάθειες για να μπει κατα καιρους.

Περασαν πολλοι παικτες που επαιξαν σε ολες τις εθνικες κατηγοριες. Καθε χρονο ολοι μαζι, διοικηση -παικτες καθως και φιλοι που μας στηριζουν, κανουμε μια νεα και ξεχωριστη προσπαθεια με θεληση και πολυ αγαπη για αυτην την ομαδα που λεγεται ΠΟΑΛ Παιζουμε μπαλα στο καλυτερο ανεξαρτητο πρωταθλημα της Ελλαδος. Στο ανεξαρτητο πρωταθλημα του Περιστεριου. Το ηθος και η αγαπη γι’ αυτο που κανουμε και πως το κανουμε ειναι γεγονος και αναγνωριζεται απο ολους και αυτο μας τιμα ιδιαιτερα Εχοντας ενα προφιλ χαμηλο που σεβεται και εκτιμα ολους προσπαθει χρονο με τον χρονο να κανει ενα βημα παραπανω. Αργα βηματα αλλα σταθερα. Δυσκολο φυσικα αλλα κατι κανουμε .Τρια τροπαια και πεντε τελικοι τα τελευταια χρόνια. .Αποκορυφωμα το περσινο νταμπλ.

Και ο προπονητής του ΠΟΑΛ κατέληξε: «Καθε χρονια ειναι διαφορετικη και θελει εξισου μεγαλη προσπαθεια απο ολους μας Η ουσια ειναι ομως μία και ειναι παντα ιδια , να αθλουμαστε παιζοντας μπαλα και να ευχαριστιόμαστε ολοι μας - Το ευ αγωνιζεσθαι και το ηθος ειναι για μας κανονας απαραβατος. Εχουμε γινει μια μεγαλη παρεα που εμαθε να μοιραζεται και τις χαρες και τις λυπες. Δεν μπορω να ξεχασω την χαρα που μοιραστηκαμε στην κατακτηση του νταμπλ.

 θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια και τους ανθρωπους της ομαδας μας γιατι με ανεχονται τοσα χρονια και να τους ευχηθω χρονια πολλα και καλη χρονια. Τα χρονια πολλα καλη χρονια και ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που ειναι στο Συμβουλιο του ανεξαρτητου πρωταθληματος διοτι εαν δεν ηταν αυτοι τουρνουα δεν θα υπηρχε. Καθως και σε ολες τις ομαδες του τουρνουα χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πεντάσφαιρος ΠΟΑΛ με Άρη (5-2) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας