Τελευταία ενημέρωση 08:06, 24 Απρ 2024

Πρόκριση στην τελική φάση οι Νεάνιδες!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη επιτυχία για το Water Polo Γυναικών του ΓΣΠ που επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά των δύο-τριών τελευταίων ετών αποτελεί η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

 Όπως αναφέρει το waterpolonews.gr: Ολυμπιακός και ο ΓΣ Περιστερίου από τον Α’ Όμιλο Αττικής, ο Νηρέας Χαλανδρίου από το Β’ Όμιλο Αττικής, η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Λάρισας από τον όμιλο της Λάρισας είναι οι πέντε ομάδες που θα πλαισιώσουν τους ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας και ΝΟ Ρεθύμνου που είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους από τη χθεσινή (13/1) ημέρα στην τελική φάση του πρωταθλήματος των Νέων Γυναικών.

Συγκλονιστικότερος όμιλος όλων ήταν ο Α’ Όμιλος Αττικής, όπου ΓΣ Περιστερίου και Πανιώνιος ισοβάθμησαν στους τέσσερις βαθμούς. Η πρόκριση κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, όπου ρυθμιστής θα ήταν ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Περιστερίου έπρεπε να ηττηθεί με λιγότερα από τα 16 γκολ με τα οποία είχε χάσει ο Πανιώνιος (19-3) και εν τέλει τα κατάφερε, αφού υπέστη γλυκιά ήττα με 16-3. Το γεγονός ότι ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα ήταν ο ρυθμιστής οδήγησε την Αλεξία Καμμένου να παρατάξει την ομάδα της χωρίς αλλαγές για να υπάρχουν ίσες πιθανότητες για τις δύο ομάδες. Η πρόκριση αυτή ήταν η πρώτη στην ιστορία του ΓΣ Περιστερίου σε τελική φάση Νέων Γυναικών».

         Τελική Βαθμολογία

  1. ΝΟ Βουλιαγμένης 12
  2. Ολυμπιακός 9
  3. ΓΣ Περιστερίου 4
  4. Πανιώνιος 4
  5. Τρίτων Αμαρουσίου 0
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα με Γέρακα οι Νέοι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας