Τελευταία ενημέρωση 16:39, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με νέα νίκη επί πολυ καλου Κόροιβου ο ΠΟΑΛ συνεχιζει την ξεφρενη πορεια προς τα μπαραζ που οδηγουν στην κατακτηση του Ανεξάρτητου πρωταθληματος.

Σε ενα ματς που κυριαρχησε το παθος η δυναμη και η θεληση για την νικη και απο τις δυο ομαδες κερδισε το ευ αγωνιζεσθαι. το ματς τελειωσε 2-1 υπέρ του ΠΟΑΛ και οι δυο ομαδες εφυγαν αγκαλιασμενες απο το γηπεδο.

Το ματς ξεκινησε με τον ΠΟΑΛ να εχει την κατοχη και ο Κόροιβος να προσπαθει να σταθεί αμυντικά. Χαμενες ευκαιριες στο πρωτο ημιχρονο απο Δημακη- Πουλοπουλο -Κρίστοφερ -Μητση.

Δο δευτερο ο ΠΟΑΛ μπηκε πολυ δυνατα και σε αυτο βοηθησαν πολυ οι αλλαγες Χολογκιτας,Κέβιν, Σιγανος, Ζιώγας που τα εδωσαν ολα με το παθος τους και την θεληση για την νικη.

Ετσι ο ΠΟΑΛ προηγηθηκε μετα απο σόου του Δάνα και με τελικο αποδεκτη τον Κέβιν που εκανε το 1-0.  Στην συνεχεια ο ΠΟΑΛ κυριαρχησε και με πεναλτι του πολυ καλου Δημακη εκανε το 2-0 . Στο 80'  ο Γιαννης Πλατσικουρης εκανε το τελικο 2-1 υστερα απο κτυπημα φαουλ. 

Π.ΟΑ.Λ. : Σουρσος, Θεοδωρου,Πουλοπουλος, Κοτσαλος, Διονυσης,Δανας, Ζιωγας, Κεβιν,Μητσης, Κριστοφερ, Τσιλιβαρακος, Χολογκιτας,Δημακης, Σιγανος, Τακος, Μποζινοπουλος, Αργυροπουλος.

 

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας