Τελευταία ενημέρωση 16:00, 19 Απρ 2024

Ο Αντωνόπουλος που ρίζωσε στον Ατρόμητο!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ήρθε στον Ατρόμητο «επί Δέλλα», αποχώρησε και επέστρεψε περιμένοντας αυτή τη φορά ως αντίπαλο τον προπονητή που τον μύησε επαγγελματικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Αναλυτή του Ατρόμητου Γιάννη Αντωνόπουλο με την αθόρυβη αλλά σημαντική προσφορά στη φετινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας. Ο Αντωνόπουλος οφείλει την παρουσία στο ποδόσφαιρο στον Τραϊανό Δέλλα που τον εμπιστεύτηκε ως Υπεύθυνο Ανάλυσης Αγώνων στη θητεία του στην ΑΕΚ.

Εντάχθηκε στο team του «Κολοσσού» και ήρθε στον Ατρόμητο μετά την πρώτη αποχώρηση του Σα Πίντο πριν από δύο χρόνια.

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Δέλλας αποχώρησε από τον Ατρόμητο, αποχώρησε μαζί του όπως ήταν φυσικό και ο Αντωνόπουλος. Η συνέχεια είναι κάπως γνωστή: Ο Αντωνόπουλος επέστρεψε στον Ατρόμητο με προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη έχοντας προηγουμένως μιλήσει με τον Τραϊανό Δέλλα και αυτός είναι προς τιμήν του που δεν έφερε κανένα εμπόδιο παρά το γεγονός ότι τον είχε στο team του.

Ο Αντωνόπουλος συνεχίζει από τότε στο προπονητικό team του Ατρόμητου έχοντας συνεργαστεί εκτός από τον Κορακάκη και με τον Σα Πίντο ενώ από φέτος είναι στο πλευρό του Νταμίρ Κάναντι με τον οποίο έχει άριστη συνεργασία.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 17:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι νέοι κανονισμοί στους παίκτες της Ακαδημίας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας