Τελευταία ενημέρωση 11:51, 16 Απρ 2024

Νικολακόπουλος:«Ο Ατρόμητος δικαιούται το 25%»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο γνωστός  δημοσιοφγράφος Κώστας Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το sport-fm.gr τις πιθανότητες των διεκδικητών του τίτλου σε ποσοστά, με κριτήριο τα όσα είδαμε στον α' γύρο και εξηγεί γιατί ο Ατρόμητος έχει 25% πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Το άρθρο του αναφέρει τα εξής:

«· Τέσσερις είναι οι διεκδικητές του φετινού τίτλου. Η βαθμολογία το δείχνει ξεκάθαρα. Ο Ατρόμητος δικαιούται να θεωρείται διεκδικητής, από την στιγμή που είναι μόλις δύο πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό κι έναν πίσω από ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

· Κατά την γνώμη μου, καθαρά ποδοσφαιρικά αν το πάρουμε, δηλαδή με βάση την εικόνα που έβγαλαν οι ομάδες στον α΄ γύρο, οι πιθανότητες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι από 25% για την κάθε μία!

· Τι έχουμε δει μέχρι τώρα;

· Τον Ολυμπιακό να κερδίζει πιο δύσκολα απ΄ όλους, αλλά να έχει συνέλθει από το τραγικό του ξεκίνημα και να έχει το πλεονέκτημα στο β΄ γύρο της έλλειψης ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και της φθοράς που πάντα αυτές φέρνουν.

· Την ΑΕΚ να έχει πάει καλύτερα απ΄ όλους στα ντέρμπι (δύο νίκες εντός και μία ισοπαλία εκτός), να έχει μία σταθερότητα, αλλά να έχει κάνει την πιο μεγάλη γκέλα (το 0-0 με τον Απόλλων στο ΟΑΚΑ) και να έχει και τα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ στα πόδια της.

· Τον ΠΑΟΚ να αξιοποιεί 100% την Τούμπα και να εκμεταλλεύεται και την καλύτερη φρεσκάδα του αφού δεν έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά ακόμη να μην είναι πειστικός, έχοντας ισοπαλίες στη Λιβαδειά και τη Ριζούπολη και γλιτώνοντας στο 93’ την ήττα στον Πανιώνιο.

· Και τον Ατρόμητο να έχει κάνει τα καλύτερα αποτελέσματα (διπλά στο Καραϊσκάκη και στο ΟΑΚΑ) και μία άμυνα τόσο καλή όσο των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και μία επίθεση ελάχιστα πιο κάτω των δύο ομάδων. Σε σχέση δε με τον Ολυμπιακό έχει φάει τα μισά γκολ κι έχει πετύχει 10 λιγότερα.

· Επιπλέον: ο Ατρόμητος είναι η πιο άτυχη ομάδα, αφού τα…δοκάρια του έχουν στερήσει υπερβολικά πολλούς βαθμούς! Σε τέσσερα παιχνίδια του που έληξαν ισόπαλα, ένα δοκάρι του κόστισε το τρίποντο: του Ρισβάνη στο 0-0 με τον ΠΑΣ, του Ρισβάνη πάλι (!) στο 0-0 στη Λάρισα, του Γουάρντα στο 0-0 με τον Πανιώνιο και του Μάντσον στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό!!!

· Αντίθετα, οι τρεις μεγάλοι είχαν τύχη και ατυχία με τα δοκάρια τους σε τέτοιο βαθμό που να μην έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα η βαθμολογία τους.
Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος στο 1-1 με τον Αστέρα (δοκάρι Εμενίκε) και στο 0-1 από τον Παναθηναϊκό (δοκάρι Ανσαριφάρντ) και τυχερός στο 1-0 με τη Λαμία (δοκάρι Βουό).
Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος στο 0-0 με τον Απόλλωνα (δοκάρια Μπίσεσβαρ και Μακ) και τυχερός στο 0-0 στη Λιβαδειά (δοκάρι Γιουσούφ) και στο 3-0 στην Ξάνθη (δοκάρι Μεχία στο 1-0).
Κι η ΑΕΚ ήταν άτυχη στο 0-0 στα Γιάννινα (δοκάρια Λιβάγια, Τσότσιτς) και στο 0-1 από τον Ατρόμητο (δοκάρι Μάνταλος) και τυχερή στο 1-0 με τη Λαμία (δοκάρι Μπλάζιτς).

Με όλα αυτά τα δεδομένα στο τραπέζι, συγνώμη αλλά δικαιούται κι ο Ατρόμητος το 25% των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας