Τελευταία ενημέρωση 06:12, 19 Απρ 2024

Αρωγός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την συμπαράσταση του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» συνεχίζει ο Ατρόμητος ο οποίος πρόσφερε επιταγή προκειμένου να αγοραστούν τρόφιμα που θα κάνουν πιο ευχάριστο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συμπολιτών μας. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας στηρίζοντας για μια ακόμα χρονιά του συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου και Αντιδήμαρχος Περιστερίου Βασίλης Μπέτσης, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Λαζαρίδης και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος, Γιώργος Μανούσος, Θωμάς Βασιλείου, Θοδωρής Βασιλακάκης και Δημήτρης Γιαννούλης παρέδωσαν στην αρμόδια δημοτική σύμβουλο Ξένη Κορόγιαννη μια ενδεικτική επιταγή της προσφοράς από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος ενισχύει σε τακτά χρονικά διαστήματα τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με οικονομικές προσφορές και προσφορές προϊόντων αφού είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας