Τελευταία ενημέρωση 01:35, 20 Απρ 2024

Fentagin:«Οι απαγορεύσεις είναι για να σπάνε»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον ενθουσιασμό τους για την εξαιρετική πορεία του Ατρόμητου και του ΓΣΠ εξέφρασαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στο κατώφλι του 2017.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

«Και απο την κέρκυρα στην τρίπολη. Παρά την απαγόρευσ«η «οργανωμένης μετακίνησης που υπήρχε και το πολύ ακατάλληλο ημέρας και ώρας, οι οπαδοι του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ βρέθηκαν στην τρίπολη βοήθησαν την ομάδα να πάρει την νίκη και στο τέλος την πανηγύρισαν μαζί. Συγχαρητήρια στην ομάδα που συνεχίζει ακάθεκτη..να μας τρελαίνει. Επαναληπτικός στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Και δεν μπορούσαμε να λείπουμε όμως και απο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Παρουσία και στο κλειστό λοιπόν που παρα το ακατάλληλο της ημέρας ο κόσμος ήταν και εκεί. Η ομάδα νίκησε και αυτό το χωριό και έκανε το 11 στα 11. Η Α'1 περιμένει να μας δεί ξανά..με γεματό το κλειστό όπως και παλιά.

Και κάπου εδώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σταματάνε για λίγες μέρες. Συγχαρητήρια στις ομάδες μας, τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ για τις πολύ καλές πορείες που πραγματοποιούν και έχουν τρελάνει όλη την χώρα..και όχι μόνο. Ανυπομονούμε να ξαναρχίσουν για να επιστρέψουμε στα γήπεδα ξανά..εκεί που χτυπάει η καρδιά μας.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ..ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..!!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέο προϊόν στο club! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας