Τελευταία ενημέρωση 14:10, 19 Απρ 2024

Fentagin: «Το ταξίδι δεν έχει ταβάνι»

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για το  υπέροχο «Περιστεριώτικο Σάββατοπ» έκαναν αναφορά οι οργανωμένοι φίλαθλοι μέσα από την σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Χαρακτηριστικά έγραψαν τα εξής:

«Με ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΕΣ παρουσίες συγχρόνως σε 2 γηπεδα για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Το ταξίδι που έχει ξεκινήσει εδω και καιρό δεν έχει τελειωμό αλλα ούτε και ταβάνι. Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει αν θέλει να το ζήσει..και μόνο χαμένος δεν θα βγεί.

Η ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ πέρασε και απο την κέρκυρα κάνοντας το 3 στα 3 και στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος να την βρίσκει 2 βαθμούς απο την κορυφή. O κόσμος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ήταν και εκεί. Ταξίδεψε στην κέρκυρα και έστησε το δικό του πάρτυ μέσα στην βρόχη. Οι εκδρομές δεν σταματάνε.

Την ίδια ημέρα η ομάδα μπάσκετ του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αγωνιζόταν εκτός έδρας στον χολαργό. Και φυσικά η ομάδα έκανε το 10 στα 10 και φυσικά έμεινε μόνη της στην κορυφή..φυσικά και απο αυτο το γήπεδο δεν μπορούσαν να έλειπαν οι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ. Οι παραδόσεις συνεχίζονται απο γενιά σε γενιά με ολα τα γήπεδα της άθηνας να θυμίζουν ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Εχουμε γυρισει όλα τα χωριά, όλα τα τσιμέντα και όλα τα κλειστά..καιρός να επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει.

Παράνοια και χάος..και τα καλύτερα έρχονται..!!

Υγ. Η ομάδα του πόλο στο 2ο τουρνουά που διεξήχθη στην ηλιούπολη πήρε την 2η θέση, με μια νίκη εναντίον της διοργανώτριας ηλιούπολης και μια ήττα εναντίον του ηλυσιακού στον τελικό. Συνεχίζουμε δυνατά, μπράβο παιδιά φέτος έχει άνοδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Οι απαγορεύσεις είναι για να σπάνε»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας