Τελευταία ενημέρωση 09:59, 16 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Φοβερός και τρομερός ο Ατρόμητος Κ15 πήρε σήμερα το μεγάλο ντερμπι «καταπίνοντας» τον Ολυμπιακό που σώθηκε από διασυρμό στο γήπεδο του Ήφαιστου επικρατώντας με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Οι ατσίδες με τα μπλε «άρπαξαν από το λαιμό» τον αντίπαλο τους τον οποίο προσπέρασαν τον αντίπαλο τους στη βαθμολογία και πέρασαν στη 2η θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας την λαμπρή τους πορεία. Μορφή του αγώνα ήταν ο Δαλαμήτρας ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 5’ και στο 27’.

Με πολύ καλό στήσιμο, με συμπαγή άμυνα και τον τερματοφύλακα Νικολακόπουλο να λέει «όχι» όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, καλή λειτουργία και επιθέσεις «φαρμάκι» ο Ατρόμητος μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο χάνοντας τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Μάλιστα είχε ένα χαμένο πέναλτι με τον Οικονόμου στο 60’ και χαμένες ευκαιρίες με τους Δαλαμήτρα (2) και Καλομοίρη.

Ο προπονητής Πέτρος Κοντοβράκης (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) ξεκίνησε με τη εξής σύνθεση: Νικολακόπουλος, Λεουνάκης, Ράπτης, Ζάννης, Σάσσαλος, Γεροδημήτρης, Οικονόμου, Καραμάνης, Δαλαμήτρας, Παροτσίδης, Λάγγας,  και αλλαγές οι Μουντές, Μπισύρης, Μπάμκας, Πάζα, Καλομοίρης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 19:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βασιλακάκης:«Θα το κυνηγήσουμε όσο πάει...»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας