Τελευταία ενημέρωση 01:12, 24 Απρ 2024

Πήρε 10 με τόνο με Απόλλωνα Χαλ. (3-1)

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δέκα με τόνο στο ντέρμπι των αποδείξεων πήρε σήμερα η Κηπούπολη.

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου νίκησε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου στο γήπεδο Χρυσούπολης  με σκορ 3-1 και τον υποχρέωσε στη η φετινή του ήττα.

Έδειξε ωστόσο ΄'οτι μπορεί φέτος να μην αρκεστεί σε μια πολύ άνετη παραμονή αλλά να διεκδικήσει πολλά περισσότερα πράγματα από την στιγμή που η απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή είναι πέντε βαθμοί και από τη 2η θέση (κάτοχος της η Ελευθερούπολη) είναι 4 βαθμοί.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν στο Α΄ημίχρονο με "αναγνωριστικό" ποδόσφαιρο κυρίως στην μεσαία γραμμή χωρίς πολλές ευκαιρίες για γκόλ , στο 31' η ομάδα του Χαλανδρίου από ένα συλλογικό λάθος (αράουτ του αντίπαλου πέρασε όλη την άμυνα μας με αποτέλεσμα να φτάσει στον Οικονομόπουλο και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Η σημαντικότερη ευκαιρία για το Α' μέρος ήταν αυτή στο 42' του Τζαμαλή ο οποίος θέλωνταςν α "κρεμάσει " τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του .

Με το ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου η Κηπούπολη έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιγνίδι χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Τζαμαλή και Μαρτέκα στο 46' και 47' αντίστοιχα , η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα φτάνοντας στο γκόλ στο 54' λεπτό όταν ο εξαιτερικός Βαφειάδης έδωσε με κάθετη πάσα στον Τζαμαλή αυτός με την σειρά του έκανε άνω κάτω τούς αμυντικούς του Απόλλωνα σερβίροντας στον Μαρτέκα ο οποίος με άριστο πλασέ να φέρνει το μάτς στα ίσα.


Το 2-1 έγινε στο 72' λεπτό όταν ο Μαρτέκας για ακόμη μία φορά από αριστερά ταλαιπώρησε τον αμυντικό του Απόλλωνα έβγαλε μία πολύ δύσκολη σέντρα και ο Τζαμαλής με τρομερή κεφαλιά έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκόρ.
Το τελικό 3-1 ήρθε στο 81' λεπτό όταν σε αντεπίθεση ο Λάππας βγήκε στα αριστερά με τρομερή κούρσα και κλείνοντας στην μεγάλη περιοχή περιμένοντας όλοι να πλασάρει αυτός προτίμησε να το σιγουρέψει πασάροντας στο σημείο του πέναλτι όπου εκεί Μαρτέκας και Τζαμαλής ήταν έτοιμοι να κάνουν το 3-1 ο επερχόμενος αμυντικός Ψάλλας πλάσαρε αυτός τον τερματοφύλακά του με αποτέλεσμα να γκρεμίσει κάθε ελπίδα του Απόλλωνα.

Ξεκινησαν οι Αγγελόπουλος, Κούρτης, Πολυζωγόπουλος, Παππάς, Βλάσης, Νομικός, Τζαμαλής, Βαφειάδης, Μαρτέκας, Λαγός, Λίτσας και αλλαγές οι Ζήσης, Μωραίτης, Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 21:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Θωρακίστηκε» με Κώστα Λάππα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας