Τελευταία ενημέρωση 15:15, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 «Oρκίζομαι να φυλάττω  πίστη στα αθλητικά ιδεώδη της πόλης και να υπερασπίζομαι μέχρι ρανίδας τις ομάδες της».


 Αγαπητοί μας  φίλοι καλώς ήρθατε στο Peristerisports που μπαίνει στη ζωή σας και στη ζωή μας  αποφασισμένο να ενώσει και να δώσει μια διαφορετική νότα στον αθλητισμό του Περιστερίου. Μια νέα προσπάθεια που ξεκινάει μαζί με την  άξια συντακτική μου ομάδα μου έχοντας ως γνώμονα να έρθουμε όλοι πιο κοντά. Και να γίνουμε μια τεράστια αθλητική αγκαλιά.
Το peristerisports θέλουμε να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια. Σαν τον καφέ που πίνετε το πρωί. Όλες οι ομάδες και όλα τα αθλήματα έχουν εδώ θέση. Χωρίς καμία διάκριση, χωρίς διάθεση για να προσβάλουμε αλλά μόνο για να προβάλουμε. Δεν ανταγωνιζόμαστε, μόνο ενώνουμε. Όλο το Περιστέρι πρέπει να γίνει μια τεράστια αθλητική αγκαλιά. Κι εμείς από τούτο εδώ το βήμα θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Καιρός είναι άλλωστε να αφήσουμε πίσω μας όσα ενδεχομένως να έχουν γίνει στο παρελθόν. Κανείς δεν έχει κάτι με κανέναν. Και να σκέφτεστε πάντα ότι όσο δυναμώνει ο αθλητισμός μιας πόλης είναι καλό όλων. Η ισχύς εν τη ενώσει όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Το peristerisports να είστε σίγουροι ότι θα γίνεται καλύτερο από ημέρα σε ημέρα. Κάθε αρχή είναι δύσκολη κι εμείς δεν πρέπει να λέμε πολλά λόγια αλλά πρέπει  να κάνουμε έργα. Μας περιμένει πολλή δουλειά!.  Θα κάνουμε πάντως ότι μπορούμε για να απολαμβάνετε την επίσκεψη σας. Αν και κατά βάθος δεν είστε επισκέπτες αλλά ιδιοκτήτες. Σε εσάς πρέπει να ανήκει. Τέλος πάντων έχουμε πολλα να πούμε. Καλά να είμαστε- καλά να είστε!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 13:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γίνε ρεπόρτερ της ομάδας σου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας