Τελευταία ενημέρωση 19:43, 19 Απρ 2024

Βαριά ήττα στο ντέρμπι της γειτονιάς!

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Βαριά ήττα στο ντέρμπι της περιοχής γνώρισε η Χρυσούπολη με σκορ 5-0 από την Κηπούπολη στην κοινή έδρα των δύο ομάδων.

Η Κηπούπολη τυπικά γηπεδούχος  προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Μουστακάκη αφού πρίν ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε αποκρούσει σούτ του Τζαμαλή .
Το 2-0 έγινε δύο  λεπτά αργότερα μετά από έξοχο συνδυασμό Ζήση - Μουστακάκη - Τζαμαλή με τον τελευταίο να πλασάρει αριστοτεχνικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 20ο λεπτό η ομάδα της Χρυσούπολης κέρδισε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λάππας μετά από υπόδειξη του διαιτητή κ.Σφακιανάκη .

Ωστόσο ο Αγγελόπουλος αφού εκτινάχθηκε στην δεξιά του γωνία έδιωξε την μπάλα κόρνερ..
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και με τίς δύο ομάδες να ρίχνουν το βάρος τους στην μεσαία γραμμή με αρκετές ευκαιρίες για την Κηπούπολη των Ζήση - Μαρτέκα - Τζαμαλή.
Το τρίτο τέρμα ήρθε στο 63' πάλι από τον Βασίλη Τζαμαλή όταν μετά από κόρνερ του Ζήση και την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα ο επιθετικός της Κηπούπολης διπλασίασε τα τέρματά του !

Στο 83' ήταν η σειρά του Μωραίτη να μπεί στον πίνακα των σκόρερ με ένα πανέμορφο σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα.
Ο Μαρτέκας ήταν αυτός που έκλεισε τον χορό των γκόλ στο 89' με όμορφη κεφαλιά από το κέντρο της περιοχής μετά από σέντρα του Βλάσση και να γράψει το τελικό 5-0 .

Η σύνθεση της Κηπούπολης: Αγγελόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Λίτσας, Λάππας, Βλάσης, Βαφειάδης, Μουστακάκης, Ζήσης, Μαρτέκας, Λαγός, Τζαμαλής. Αλλαγές οι Κούρτης, Μωραίτης, Καλέμης, Νάτσιος.

Η σύνθεση της Χρυσούπολης: Ντελής, Παπαδέλης, Κώτσιας, Σαμπαζιώτης, Τσίπης, Μασούρος, Στρέπας, Αλτσαντζής, Κότσαλος, Διονάτος, Μπάιρας. Αλλαγές οι  Αποστολάκης, Μανωλιός, Λεβεντός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας