Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Άρρηκτοι δεσμοί ομάδας-κόσμου-πόλης»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τη φοβερή συσπείρωση που επικρατεί στην πόλη μας κι έχει μπροστάρηδες τους οργανωμένους φιλάθλους Fentagin αποδεικνύεται περίτρανα από την εντυπωσιακή πορεία που κάνουν  σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τα δύο μεγάλα αθλητικά μας «καμάρια», ο Ατρόμητος και ο ΓΣΠ.

Σε μια ανακοίνωση με πολύ λυρισμό αλλά και συναίσθημα οι Fentagin αναφέρου τα εξής με αφορμή το ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό:  «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ..η ζωη μας, η υπερηφάνια μας. Η ιστορία της μεγάλη, ο ΚΟΣΜΟΣ της αυθεντικός να αναπνέει για την ίδια και την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ, θυσιάζοντας τα πάντα και ακολουθώντας τη με ανιδιοτέλια έτσι ώστε να μην σβήσει ποτέ αυτή η ιερή ιδέα.

Ενας άρρηκτος δεσμός που συνδέει την ΟΜΑΔΑ, τον ΚΟΣΜΟ και την ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Για άκομα μια αγωνιστική τα εμπόδια συνεχίστηκαν αλλά με τέτοιο ΚΟΣΜΟ και μια ΟΜΑΔΑ απο ατσάλι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

"..Οταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω το σύστημα, άρχισα να το πολεμάω και να αγωνίζομαι να μην με αλλάξει αυτό.."

ΥΓ1. Ενα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση για την κίνηση να διαθέσει τα έσοδα του αγώνα στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

ΥΓ2. Ευχαριστούμε όσους στήριξαν την κίνηση για την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου, έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά, για μια κερκίδα ανάλογη της ΑΤΡΟΜΗΤΗΣ ΙΔΕΑΣ και της ΠΟΛΗΣ μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον ΜΑΝΟΥΣΟ, τον ΜΑΝΤΖΑΡΗ και τον ΠΑΠΠΑ που μας έκαναν την τιμή να μπουν στο σπίτι μας και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

ΥΓ3. Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν για την δημιουργία αυτής της ωραίας εικόνας που είχε η κερκίδα μας το Σάββατο..έρχονται ακόμα καλύτερα γούστα!».