Οι παίκτες του Βασίλη Γκούρα έχτισαν από την αρχή της αναμέτρησης διψήφια διαφορά στο σκορ και την διατήρησαν μέχρι τέλους, φτάνοντας στο 10/11. Ωστόσο η επιτυχία σκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιώργου Σκουλίδα, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και οι ευχές όλου του συλλόγου για ταχεία ανάρρωση συνοδεύουν το νεαρό αθλητή.
Επόμενος αγώνας για το Παιδικό είναι στις 5/12 με αντίπαλο την Ακαδημία Αθηνών στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».
Δεκάλεπτα: 21-11, 37-27, 52-39, 62-46
ΓΣ Περιστερίου (Γκούρας-Τζιάλλας): Δέλης 3, Παπανδρέου 15, Μπάμπε 2, Βησσαρίου 21(4), Ζέτος 11, Καλογερόπουλος, Μαυροκουκουλάκης 4, Παρδακίδης, Θεοδωρόπουλος 2, Ανδρουτσόπουλος 1, Σκουλίδας, Μαθές 3.
Αγ. Ανάργυροι (Μηλιορίτσας): Στεργίου 2, Κουφάκης 4, Σπανίδης 3(1), Αναστασόπουλος, Βιδάλης, Νέζης, Λαγός 8, Μπούα 2, Καντρίγια 3, Σωτηρίου, Τσιμπέρης 24(3), Τσαρμπόπουλος.