Τελευταία ενημέρωση 07:04, 26 Απρ 2024

Ο Λαζαρίδης δεν άντεξε μακριά από τα γήπεδα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πάλεψε μέσα του για να μην ξαναπαίξει μπάλα μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής του καριέρα αλλά δεν μπόρεσε.

Η καψούρα της μπάλας, των αποδυτηρίων, του επίσημου αγώνα, δεν μπόρεσε να φύγει τελικά από το μυαλό του team manager πλέον του Ατρόμητου Νίκου Λαζαρίδη.

Και ας έκανε ακόμη προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα και ας έπαιρνε κανονικά μέρος πολλές φορές στα οικογενειακά διπλά.

Ο επίσημος αγώνας ακόμη και σε ερασιτεχνικό επίπεδο δεν συγκρίνεται. Μετά από την ασφυκτική πίεση απο τον φίλο του Γιώργο Παθιακάκη, ο Λαζαρίδης έβαλε λοιπόν ξανά την στολή του ποδοσφαιριστή.

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα την «Γιάννης Παθιακάκης» κόντρα στα Γλυκά Νερά και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας του με 3-2.Και όπως φαίνεται από τη φωτογραφία το απόλυσε κυριολεκτικά!

O 38χρονος κεντρικός αμυντικός πέτυχε το πρώτο γκολ του «Παθιακάκη» και έδωσε την ασίστ στο νικητήριο τέρμα, το οποίο σημείωσε ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και της Καλλιθέας, Νίκος Ιορδανίδης.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Λαζαρίδη ανέβηκε στην 7η θέση του πρωταθλήματος  της Α' ΕΠΣΑΝΑ με 15 βαθμούς και πλέον κοιτάζει μόνο προς τα πάνω στη βαθμολογία.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο «Παθιακάκης» έχει σημειώσει δύο ανόδους τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ στηρίζεται κυρίως σε παιδιά από την άκρως επιτυχημένη ακαδημία του μαζί με λίγους μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες όπως ο Λαζαρίδης και ο Ιορδανίδης πρώην επιθετικός του ΟΦΗ οι οποίοι με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει και τους φετινούς στόχους της.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 17:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Tην Παρασκευή το ύστατο αντίο στον «Πατατράκ»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας