Τελευταία ενημέρωση 23:07, 23 Απρ 2024

Οι 4+1 «γηγενείς» του απόψε στη Τούμπα!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στρούγγης βασικός για πρώτη φορά λίγες μέρες μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου. Νάτσος αλλαγή. Μπαστακός αλλαγή. Λαζαρίδης στον πάγκο.

Με 4 γηγενείς που ανδρώθηκαν μέσα από την σπουδαία ακαδημία του παρουσιάστηκε απόψε ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπα συν τον Δημήτρη Λημνιό, επίσης παιδί της δικής του Ακαδημίας που από το καλοκαίρι παραχωρήθηκε με μεταγραφή και αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Τα απτά δείγματα γραφής και σπουδαίας δουλειάς που κάνει ο Ατρόμητος προωθώντας δικούς του παίκτες, ελληνόπουλα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που αποτελούν προϊόν σκάουτινγκ τα είδε σήμερα μέσα από την τηλεόραση όλη η Ελλάδα.

Και αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο κέρδος του Ατρόμητου από το σημερινό παιχνίδι καθώς η ομάδα έχει πλέον τη δυνατότητα να καλύπτει τα οποιαδήποτε κενά της και να μην φαίνεται η απουσία σημαντικών της παικτών ακόμη και αν αυτός είναι ο Ουάρντα, ο Μανούσος, ο Χατζηϊσαίας και ο Γιαννούλης.

Η νέα γενιά που περιμένεις τη σειρά της μπορεί πλέον να καλύπτει επάξια τα κενά και να αποτελεί ένα σπουδαίο εργαλείο στα χέρια του Νταμίρ Κάνναντι.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας