Τελευταία ενημέρωση 08:20, 25 Απρ 2024

Με Λαγό-Μαρτέκα «καθάρισε» τον Υμηττό (2-0)

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας συνέχισε η Κηπούπολη επικρατώντας με σκορ 2-0 επί του αξιόμαχου Υμμηττού στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Από το ξεκίνημα του Α΄ημιχρόνου η ομάδα του Φιλίππου έδειξε ποιός θέλει περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα , ασφυκτική πίεση σε όλες τις γραμμές με τούς αντίπαλους να αμύνονται υποδειγματικά κρατώντας το μηδέν .
Ξεκινώντας στην επανάληψη η Κηπούπολη χρειάστηκε δέκα λεπτά (55') για να λυγίσει την άμυνα του Υμηττού όταν σε ενέργεια Μαρτέκα - Ζήση - Λαγού με τον τελευταίο να ντριπλάρει τον αμυντικό και με δυνατό αριστερό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα .
Το 2-0 έγινε πέντε λεπτά αργότερα όταν ο κεντρικός αμυντικός Λάππας  με μιά πολύ έξυπνη μπαλιά στον ελεύθερο χώρο ο Μαρτέκας ανίκητος στο έναν με έναν ξεπέρασε το μαρκάρισμα του αμυντικού και με υποδειγματικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματά  διαμορφώνοντας το τελικό σκόρ (60').
Από εκεί και μετά και με την είσοδο του Τζαμαλή η Κηπούπολη δημιούργησε άρα πολλές ευκαιρίες με τους Τζαμαλή - Μαρτέκα - Λαγό -Ζήση και παίζοντας ανά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αγγελόπουλος Γ., Πολυζωγόπουλος (75' Τζαμαλής), Αρβανιτάκης (69' Αγγελόπουλος Θ.), Λάππας, Βλάσσης (82' Καλέμης), Βαφειάδης, Ζήσης, Λίτσας, Μαρτέκας, Λαγός (87' Καραγιάννης), Νάτσιος.

ΥΜΗΤΤΟΣ: Στατεράς, Κακάζης, Σουλιώτης, Πετρόπουλος (80' Σέρρα), Τσάκαλος, Λιάπας, Πουρνάρας, Κακούρης Μανούσος, (83' Κωνσταντάκης), Καμίδης (51' Βέλκος), Διαμαντόπουλος (73' Μπαρμπαλιάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επόμενος σταθμός....Αμπελόκηποι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας