Τελευταία ενημέρωση 21:47, 19 Απρ 2024

Ο «Άγιος» δυσκολεύει τη ζωή του!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Τρομερά δύσκολο το έργο της παραμονής του στην Γ’ Εθνική αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς έχει κάνει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος ηττήθηκε σήμερα από τον Ατσαλένιο με σκορ 3-1 στο Περιστέρι και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές.

Οι κρητικοί αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με τον Ρουμπάκη στο πρώτο λεπτό και αναγκαστικά οι παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ. Στο 32’ ο Τριανταφύλλου έκανε το 0-2 και ακόμη πιο δύσκολο των παικτών του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου που ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και μείωσαν με τον Μανδαμαδιώτη στο 70’.

 Παρά την πίεση που ασκήθηκε δεν ήρθε τελικά η ισοφάριση και σε αυτό συνέβαλε και η εχθρική για τον «Άγιο» διαιτησία που προκάλεσε δικαιολογημένα παράπονα.

Άγιος Ιερόθεος: Ρούμπης, Κουντουράς, Χαραλάμπους (46′ Νιζάμης), Μαντζώρος (66′ Ρόπας), Καφαλίδης, Μαρτίνος, Λέσι, Σιμιτσής (72′ Πανούσης), Αργυρίου, Σαγανάς, Μανδαμαδιώτης

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελλάς, Ρουμπάκης, Χαρίτος (74′ Πετράκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (84′ Τοπάλι), Χατζηανδρέου, Γιαλιτάκης (78′ Βρεττός), Τριανταφύλλου, Πατινιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Κάναμε δώρο τα δύο γκολ» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας