Τελευταία ενημέρωση 10:23, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα χέρια της στη φωτιά για να καεί μόνη της έβαλε χθες η Ανθούπολη η οποία ηττήθηκε «χαζά» από το Γαλάτσι με σκορ 3-1 στο γήπεδο της Χρυσούπολης με σκορ 3-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα το Γαλάτσι να προηγηθεί στο 10' με τον Μαντινιώτη. Στην επανάληψη όμως ανέβασαν την απόδοσή τους και ισοφάρισαν στο 50΄' με τον Μαντινιώτη ερξαπολύοντας από εκεί και πέρα ένα επιθετικό κρεσέντο άνευ προηγουμένου.

Στριίμωξαν το Γαλάτσι μέσα στην περιοχή του και δεν το άφηναν να πάρει ανάσα χάνοντας ευκλαιρίες και δίνοντας την εντύπωση ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Τελικά ένα ανόητο πέναλτι σε μια από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις του Γαλατσίου έφερε το 1-2 με εύστοχη εκτέλεση του Θεοδωρακάτου στο 69' ο οποίος έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Κόκκινη στο 80' πήρε ο Κέβιν.

Ξεκίνησαν οι  Γ. Κοσκινάς, Μ. Κοσκινάς, Κων. Τζεβελέκος, Τσάγκης, Καραπαλίκογλου, Κωνσταντινίδης, Αλ. Στρείδης, Κέβιν, Α.Τίτα, Μιχαλακέλης, Ν. Στρείδης. Έπαιξαν και οι Θ. Τίτα, Μαντινιώτης, Θεμ.Τζεβελέκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 12:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέος προπονητής, νέες προσδοκίες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας