Τελευταία ενημέρωση 06:50, 25 Απρ 2024

Ο Ευριπιώτης τραγουδάει τον ύμνο του Ατρόμητου στη Μενεγάκη!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης που μας έχει χαρίσει  αξέχαστες σκηνές γέλιου στην τηλεόραση αλλά και στο θεατρικό σανίδι εδώ και αρκετά χρόνια έναν από τους πιο αγαπημένους των φιλάθλων του Ατρόμητου λόγω της ιδιαίτερης σχέσης του με την ομάδα.

Αν και γεννημένος στην Ηλιούπολη, το 1998 μέσα από μια γνωριμία με τον τότε πρόεδρο του Ατρόμητου Κώστα Σταθάκη ήταν εκείνος που τραγούδησε τον αυθεντικό ύμνο του Ατρόμητου σε μουσική και στίχους του Νίκου Βεντουράτου. Το γεγονός αυτός στάθηκε αφορμή για να αγαπήσει τον Ατρόμητο και να γίνει οπαδός του.

Πριν από τρία σχεδόν χρόνια λοιπόν βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη με την οποία είχε συνεργαστεί στον «Πρωινό Καφέ». Κάποια στιγμή όταν η συζήτηση στο πάνελ πήγε στο ποδόσφαιρο, η Μενεγάκη τον ρώτησε τι ομάδα είναι. Πριν εκείνος απαντήσει, ένας δημοσιογράφος τον πρόλαβε και είπε «Ατρόμητος». Ο Ευριπιώτης εξήγησε ότι τραγουδάει τον ύμνο του Ατρόμητου, είπε μάλιστα ότι έχει γίνει και βιβλίο (εννοώντας το Φτερούγισμα στη Δόξα) και τότε η Μενεγάκη του ζήτησε να τραγουδήσει τον ύμνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 27’.10’’ και μετά.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 18:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προσηλωμένος στη θρησκεία του ο Ουάρντα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας