Τελευταία ενημέρωση 14:36, 19 Απρ 2024

Η περιστεριώτικη ψυχή έπεσε...διάνα!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τέτοια ψυχή μόνο περιστεριώτικη μπορεί να είναι!. Αν και στο 85’ βρέθηκε να χάνει με 2-0 εκτός έδρας από τη Διάν Ηλιούπολης εν τω΄’υτοις ο ΑΟ Περιστερίου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσει και να πάρει μια πολύτιμη ισοπαλία με σκορ 2-2.

Μπορεί η Διάνα Ηλιούπολης να κρατούσε τη νίκη στο ματς με το Περιστέρι μέχρι το 90+3′ όμως δεν κατάφερε να την πανηγυρίσει μένοντας στο 2-2 με τους “ροσσονερι”.

Το συγκρότημα του Άκη Μιχαηλίδη παρότι προηγήθηκε με 2-0 και μάλιστα το δεύτερο τέρμα επιτεύχθηκε στο 85′, κατάφερε να μην… κερδίσει, αφού δέχθηκε δυο γκολ στις καθυστερήσεις.

Από την άλλη, το Περιστέρι επέστρεψε βρέθηκε από την κόλαση στον… παράδεισο μένοντας για τρίτο συνεχόμενο ματς αήττητο και φτάνοντας τους 11 βαθμούς.

Στο 26′ έγινε το 1-0 για τη Διάνα με τον Ντζαβίδα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή στιγμή στο 29′ με τον Λειβαδά. Στο 54 οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 2-0, όταν κέρδισαν πέναλτι όμως ο Καλλέργης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 85 ο Πανιδης έκανε το 2-0 και εδωσε σαφές προβάδισμα για τη νίκη στους γηπεδούχους, όμως οι φιλοξενουμενοι έφεραν τα πάνω κάτω και με γκολ των Παληγεώργου στο 90′ και Γεωργακόπουλου στο 90+4 έσωσαν την παρτίδα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΔΙΑΝΑ (Ακης Μιχαηλιδης)Κόρρας, Πανίδης, Σκαμπαρδώνης, Μπαλλας, Νικόλι, Αναστασίου (90′ Ντότσικας), Ζουμπουνέλης, Καλουδιώτης, Καλλέργης, Αντωνης Μπαλαφούτης Α. (77′ Λουτσάι) Ντζαβίδας (72′ Μπαλαφούτης Χ.).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιαννης Ταμπραντζης) Σκυριώτης, Αννιτσάκης (46′ Πλέστης), Κορδάς (88′ Γεωργακόπουλος), Τασούδης, Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Λέτσι (86′ Παληγεώργος), Χέλμης, Κρεμμύδας, Ηλιάδης, Λειβαδάς (60′ Λιαγκόζης).

Πηγή stoplexto

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πίστη για νίκη με Πετράλωνα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας