Τελευταία ενημέρωση 05:45, 25 Απρ 2024

Του έκρυψε τη θέα στο.... Ρουφ garden!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ευκαιρία να παραμείνει στo roof garden της βαθμολογίας χωρίς να περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα έχασε ο Ήφαιστος ο οποίος ηττήθηκε από το Ρουφ με σκορ 2-1 μέσα στο Περιστέρι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανώλη Χατζή που πέτυχε δυο γκολ ,ο ΠΑΟ Ρουφ απέδρασε με το διπλό από το Περιστέρι επικρατώντας με 2-1 του Ηφαιστο.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 12′ με το γυριστό σουτ του Μπέρτζου να καταλήγει στην αγκαλιά του Σαϊτη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ‘Αουστρια’ άνοιξε το σκορ όταν ο Σαμαράς με σέντρα βρήκε τον Χατζή και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό ο Ηφαιστος είχε την απάντηση όμως το σουτ του Χίου κατέληξε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.

Στην εξέλιξη φάσης ο Νησαριώτης είχε δοκάρι μετά την εκτέλεση του κόρνερ, με τον Ηφαιστο στο 24′ να κερδίζει πέναλτι σε κράτημα του Νησαριώτη από τον Τριανταφύλλου.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Χατζηπαναγιώτης όμως ο εξαιρετικός για ακόμη ένα ματς Κουνάδης επέλεξε τη σωστή γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 36′ ο Χίος έκανε τη σέντρα ο Νησαριώτης από το ύψος της περιοχής έκανε την κεφαλιά όμως ενστικτωδώς ο Κουνάδης έδιωξε.

Στην τελευταια φάση του α’ μέρους στις καθυστερήσεις, ο Τσαγρής έκανε το σουτ αριστερά και λίγο έξω από την περιοχή όμως και πάλι ο Κουνάδης έδιωξε εντυπωσιακά.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού ο Χατζής εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 58′ ο Ήφαιστος κατάφερε να μπει ξανά στο ματς όταν ο Μπότης που βοήθησε πολύ με την είσοδο του στο παιχνίδι εκτέλεσε το φάουλ και ο Νησαριώτης με κεφαλιά εκανε το 1-2.

Στο 70′ η κεφαλιά του Χατζή πέρασε άουτ, ενώ στο 75′ ο Μπότης με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Χίο μέσα στην περιοχή όμως η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Τριανταφύλλου στο 80′ έκανε την προβολή με τον Σαϊτη να διώχνει σε κόρνερ δύσκολα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Σαϊτης, Γεωργίου (68′ Τσιάνος), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος (55′ Καλατζής), Τσαγρής (46′ Μπότης), Κιτσόπουλος (85′ Βλασσόπουλος), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Μπένας (46′ Τζωρτζης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Χατζής, Σαμαράς, Φωτόπουλος (89′ Κουτσουβέλης), Τομπουλίδης, Καρυπίδης (64′ Σφακιανάκης).

Πηγή: stoplexto

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας