Τελευταία ενημέρωση 05:49, 25 Απρ 2024

Οι Έφηβοι μέτρησαν τις δυνάμεις τους με την Tommerup

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε  το φιλικό που είχε προγραμματιστεί για το Εφηβικό του ΓΣΠ με την Δανέζικη «Tommerup». Οι θεατές που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Χωράφας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δυνατό παιχνίδι , με μαρκαρίσματα , κόντρες και αρκετά γκολ και για τις δύο ομάδες. Αποτελεί τιμή για τον Γ.Σ.Π. που μία ομάδα από την Ευρώπη εντάσσει τον Σύλλογο στα πλάνα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της . Να θυμίσουμε ότι οι Δανοί είχαν επισκεφθεί και πέρυσι την Ελλάδα και είχαν περάσει ακόμα μία φορά ένα όμορφο αγωνιστικό βράδυ με αντίπαλο την ανδρική μας ομάδα.

Τόσο οι Έφηβοι του Γιώργου Ψύχου όσο και οι παίκτες της Δανέζικης ομάδας δεν χαρίστηκαν σε καμία φάση του αγώνα. Οι Δανοί παρουσιάστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι από την περυσινή χρονιά και αντιμετώπισαν μία ισχυρά ανταγωνιστική ομάδα όπως αυτή των νεαρών του Περιστερίου. Ο προπονητής της «Tommerup» Karl - Emil Greve μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια τόσο για το παιχνίδι όσο και για την φιλοξενία. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν το Water Polo  με τον Αρσένη Μαρούλη αλλά και με τον coach των Εφήβων , Γιώργο Ψύχο. Στο τέλος του αγώνα όλοι οι αθλητές και οι προπονητές τους έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία και έδωσαν τα χέρια με την υπόσχεση ότι την επόμενη χρονιά θα πρέπει να σχεδιαστεί κάτι ακόμα πιο δυνατό!

Συγχαρητήρια σε όσους είχαν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν αυτό το παιχνίδι , το οποίο δείχνει ότι η ομάδα μεγαλώνει αγωνιστικά και αυτό γίνεται αντιληπτό  και από τους ανθρώπους του αθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τεστ ανωτερότητας οι Έφηβοι με Χαϊδάρι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας