Τελευταία ενημέρωση 20:35, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, ο Ιάσονας κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα επικρατώντας με 2-1 του Φοίνικα Περιστερίου που μέχρι χθες είχε 2 νικες σε ισάριθμα ματς.

Το συγκρότημα του Γιώργου Καλύβα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και σίγουρα η αυτοπεποίθηση της ομάδας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Στο 31ο Πυλαρινός έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 88′ με τον Μουράτη και τον Ιάσονα να διαμαρτυρεται ότι ο Φοίνικας δεν τήρησαι το ‘fair play’. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο 1′ αργοτερα, οι γηπεδούχοι σε παθητικό ρόλο επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και να κάνουν το 1-2 με τον Αντωνόπουλο όπου διέγραψε το τελικό σκορ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Γιωργος Λαζαρου) Κούμης, Ρουμελιωτάκης, Καρανικόλαος, Μακρής, Κολέζι (12′ λ.τρ. Γιουλβανίδης), Λάσκαρης, Κορφιάς (83′ Μουγιακάκος), Σκεπετάρης, Μάζης, Μουράτης, Ρώιμπας.

ΙΑΣΩΝ (Γιώργος Καλύβας) Ανδρεοσόπουλος, Γλέζος, Καράμπελας, Ρεντζής Σ. (83′ Μάρος), Λαχάς Ι., Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (67′ Δουγιέκος), Αντωνόπουλος, Πυλαρινός (80′ Δουληγέρης), Μπάσο (69′ Σούλας), Μαγριπλής.

Πηγή: stoplekto

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δίκαιη μοιρασιά με Άμιλλα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας