Τελευταία ενημέρωση 08:17, 26 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα πανυγήρισε σήμερα η Κηπούπολη και μάλιστα εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αττικό. Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«...άστραψε και βρόντηξε η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος αυτή την φορά με την ομάδα του Αττικού .Το μικρό γήπεδο αλλά και η αντικατάσταση του Τζαμαλή λόγω τραυματισμού δεν μας άφησε να κάνουμε το παιγνίδι μας αν και τις κλασσικές ευκαιρίες για γκόλ της είχε η Κηπούπολη με Μαρτέκα - Λαγό - Κάσσο .
Το γκόλ ήρθε στο 31' μετά από σέντρα του Μωραίτη ο Μαρτέκας πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας έτσι το 0-1 με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο .
Στην επανάληψη η ομάδα του Αττικού σε μιά επίθεση διαρκείας ισοφάρισε στο 47ο .
Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας με πολλές καλές στιγμές από Μαρτέκα - Κάσσο - Λαγό -Ζήση - Μωραίτη φτάνοντας στο 56' όταν ο Κάσσος κέρδισε ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του αντίπαλου όπου ο Δημήτρης Ζήσης με αριστοτεχνικό χτύπημα έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα του τερματοφύλακα της ομάδος του Αττικού πραγματοποιώντας έτσι το τελικό 1-2 .
Στο 94' και παίζοντας τις καθυστερήσεις ο ρέφερυ κ.Στάμος καταλόγισε πέναλτι σε βάρος μας και γέμισε με ελπίδες τους γηπεδούχους να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά .....ο Αγγελόπουλος είχε άλλη άποψη αφού εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα γκρεμίζοντας έτσι ότι ελπίδες είχαν αποκτήσει προς στιγμήν .
Οι φίλαθλοι πάλι έδωσαν το βροντερό παρών και σε αυτό το γήπεδο πανηγυρίζοντας μία σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο με μια αξιόλογη ομάδα!
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους σας !!!»

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 21:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με αξιώσεις στην Αργυρούπολη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας