Τελευταία ενημέρωση 15:53, 25 Απρ 2024

Πετυχημένο το event στο άλσος Περιστερίου!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτυχία σημείωσε το event του γυναικείου Ατρόμητου στο άλσος Περιστερίου. Η υπεύθυνη της ομάδας Στέλλα Μουζάκη δήλωσε τα εξής:

«Παρόλο που ο καιρός ήταν ζεστός κ αρκετοί ήταν αυτοί που κατέκλυσαν τις παραλίες είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου. Όντως υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει και γυναικείο ποδόσφαιρο. Ήταν κάτι δοκιμαστικό που το προετοιμάζαμε από καιρό μαζί με τους συνεργάτες μου, τις προπονήτριες και δεν το περιμέναμε ότι θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Πλέον αυτό θα γίνεται πάρα πολύ συχνά για να μπορέσουμε να αναδείξουμε στο κόσμο του Περιστερίου και όχι μόνο... Διότι Θα επεκταθούμε σε διάφορες πόλεις οργανώνοντας διάφορα κ πρωτόγνωρα πράγματα για την Ελλάδα... Έτσι ώστε το γυναικείο ποδόσφαιρο να αναδειχτεί πιο εύκολα και να καταλάβουν και γονείς των μικρών κοριτσιών, αλλά και τα κορίτσια που θέλουν ή ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι τα οφέλη είναι πολλά.

Οι γυναίκες διεθνώς, όταν επιλέγουν μέθοδο φυσικής άσκησης, προτιμούν αθλήματα που βοηθάνε στην υγεία κ στα καρδιαγγειακά προβλήματα όπως το τρέξιμο. Με το ποδόσφαιρο όμως συνδυάζεις πολλά αυξημένη λήψη οξυγόνου, αύξηση μυϊκής μάζας και καλύτερη γενική απόδοση του οργανισμού. Η αλήθεια είναι ότι κατά την τελευταία δεκαετία έχει αυξηθεί πολύ η προτίμηση των κοριτσιών προς το ποδόσφαιρο άρα τα δείγματα είναι θετικά.»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα στη Δράμα με Αμαζόνες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας