Τελευταία ενημέρωση 16:45, 25 Απρ 2024

Παπαδόπουλος:« Η Υδατοσφαίριση χρειάζεται στήριξη και οργάνωση»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου Στέφανος Παπαδόπουλος με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνέδεσε την πρόοδο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης με την πρόοδο που πραγματοποιεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου παρακολουθώντας από πολύ κοντά την πορεία του τμήματος water Polo.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Η υδατοσφαίριση είναι ένα άθλημα που σε κάθε διοργάνωση τιμά την Ελλάδα! Εδώ και δύο χρόνια παρακολουθώ την ανοδική πορεία της υδατοσφαίρισης στην πόλη του Περιστερίου και μέσα από το πάθος και την προσπάθεια αυτών των παιδιών και όσων είναι δίπλα τους και τα στηρίζουν , αγάπησα το άθλημα και πλέον έγινα και εγώ λάτρης του πόλο . Είδα την ανδρική μας ομάδα να κατακτά την 4η θέση στο φετινό παγκόσμιο, οι νέοι άνδρες μας την πρώτη θέση στο παγκόσμιο και την δεύτερη θέση στο παγκόσμιο για τις νέες γυναίκες μας! Τα κορίτσια που μόλις σήμερα έπαιξαν το παιχνίδι του τελικού με αντίπαλο την Ρωσία μου έδωσαν και την αφορμή να πω λίγα λόγια για το πόλο και στην πόλη μου ...το Περιστέρι!

Για να καταφέρει να μείνει η υδατοσφαίριση ψηλά θέλει στήριξη και οργάνωση όχι μόνο από τους Συλλόγους αλλά και από τους Δήμους! Έτσι θα βγάλουμε αθλητές και αθλήτριες που θα προωθηθούν στην συνέχεια για να στηρίξουν τις Εθνικές μας ομάδες και θα σηκώσουν την Ελληνική σημαία ψηλά.

Δύο Δημοτικά κολυμβητήρια στο Περιστέρι , μία ομάδα στην υδατοσφαίριση και ... παιδιά που αθλούνται στις 23:00 το βράδυ ! Έχω παρακολουθήσει τους περισσότερους αγώνες της ανδρικής ομάδας της πόλης μου η οποία είναι στην Α2 αλλά και τους πιτσιρικάδες των παίδων που πέρασαν φέτος στην 8αδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Και ο αθλητισμός θέλει καινοτομία αλλά και διορατικότητα. Πράγματα που δείχνουν να λείπουν από την αθλητική πολιτική ηγεσία της πόλης μας μιας και δεν κατάφερε να στηρίξει με χώρο αυτή την ανερχόμενη δύναμη! Ο πολιτικός πρέπει να είναι αυτός που ανοίγει δρόμους , που παραμερίζει εμπόδια και βοηθά τον κόσμο του και ειδικότερα τα νέα παιδιά να εκμεταλλευτούν και να αρπάξουν τις ευκαιρίες . Δεν είναι αυτός που στην επιτυχία θα τρέξει πρώτος για να βγάλει λόγους και φωτογραφίες για κάτι για το οποίο δεν δούλεψε ποτέ.

Χαίρομαι όμως που τα παιδιά της πόλης μου , οι προπονητές τους και οι άνθρωποι που τα στηρίζουν συνεχίζουν αγόγγυστα την προσπάθεια να μάθουν σωστά το άθλημα που αγαπούν και να προβάλλουν μέσα από αυτό και την πόλη μας. Όπως ξέρω ότι όλα τα προβλήματα έχουν πέσει κατά καιρούς στο τραπέζι , έχουν γίνει ενημερώσεις και προτάσεις προς την Δημοτική αρχή αλλά οι λύσεις – αν και προφανείς και με χαμηλό κόστος – έμπλεξαν στα δίχτυα της πολιτικής αδράνειας!

Μπράβο στα παιδιά του Ελληνικού αθλητισμού και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στα παιδιά της υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι!»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Τσακιράκης ενέδωσε στο πρέσινγκ του Μαρούλη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας