Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έβγαλε «λαβράκι» το gps του Κάναντι!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έτριβαν τα μάτια τους οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής όταν φθάνοντας στο γκαράζ που είχαν αφήσει οι ληστές το αυτοκίνητο του Νταμίρ Κάναντι διαπίστωσαν ότι στον ίδιο χώρο υπήρχαν παρκαρισμένα και άλλα αυτοκίνητο που οι ιδιοκτήτες τους τα έψαχναν καιρό.

Το gps που είχε στο αυτοκίνητο του ο Κάναντι «πρόδωσε» το σημείο που το είχαν παρκάρει με σκοπό να το βγάλουν μάλλον στο εξωτερικό. Λόγω της νέας τεχνολογίας το gps δεν μπορούσε να αφαιρεθεί γι' αυτό και οι ληστές το πήγαν στον -3 ενός γκαράζ στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να μην εντοπιστεί. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι το gps έκανε καλά τη δουλειά και η Ασφάλεια έφθασε με...ασφάλεια στο σημείο που ήταν  το αυτοκίνητο του Αυστριακού τεχνικού.

Εκεί όμως βρέθηκαν και άλλα αυτοκίνητα που κάποιοι είχαν παρατήσει για μήνες και διαπιστώθηκε ότι είχαν επίσης κλαπεί αλλά επειδή δεν είχαν gps δεν μπορούσαν να εντοπιστούν.

Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών με βάσει τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησαν οι ληστές πάνω στο αυτοκίνητο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 22:03