Τελευταία ενημέρωση 00:17, 25 Απρ 2024

«Άλλη κλάση» ο Ουάρντα – super o Mανδάς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τον Arm Warda να δείχνει με το καλημέρα την «άλλη κλάση» του και να αποδεικνύει ότι είναι ο παίκτης που έλειπε, ο Ατρόμητος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης, επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο «Φαραώ» έπαιξε στο β’ ημίχρονο, πέρασε μαγικές μπαλιές και από δική του εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα ο Ρισβάνης με κεφαλιά στο 75’. Και όλα αυτά χωρίς να φορτσάρει..

Καταπληκτικός ήταν όμως ο 16 ετών μόλις τερματοφύλακας Χρήστος Μανδάς στην παρθενική του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια. Ο Κάναντι το9ν χρησιμοποίησε σε όλο το 90λεπτο και ο μικρός τα πήγε super. Αφού ξεπέρασε το άγχος του πρωτάρη, που δικαιολογημένα είχε, αποτέλεσε την…αιτία που ο Απόλλωνας δεν προηγήθηκε πρώτος κάνοντας δύο σπουδαίες επεμβάσεις από μια σε κάθε ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ο Νταμίρ Κάναντι χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές….δεκάδες. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο ντεμπούτο του και ο Οριόλ ο οποίος μαζί με τον Γιαννούλη θα πονοκεφαλιάζουν ευχάριστα τον Κάναντι για τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο πρώτο ημίχρονο  η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια και έπαιξαν οι: Μανδάς, Νάτσος, Χατζηϊσαιας, Ζησόπουλος, Οριόλ, Κυριακίδης, Μπαστακός, Μενσά, Ούμπιντες, Βασιλείου, Βασιλακάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά έγινε αισθητή και  έπαιξαν οι Μανδάς, Νάτσος (66’ Κιβρακίδης), Γιανούλης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μανούσος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ15 φιλική νίκη στο Κορωπί με ΠΑΟ (1-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας