Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνημα αύριο για το αγωνιστικό!

Κατηγορία Θέρσιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ξεκινούν από αύριο οι προπονήσεις στην Ακαδημία Στίβου του Θέρσιππου αλλά και των υποψήφιων για εισαγωγή σε σχολές.

Η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρουν τα εξής:

«Οι Προπονήσεις Ξεκινούν:

Για το αγωνιστικό τμήμα την Παρασκευή 1 Σεπ 17 και ώρα 19:00.
Για όλα τα υπόλοιπα τμήματα τη Δευτέρα 4 Σεπ 17 και ώρα 18:00.

Ο Όμιλός μας σταθερά τα τελευταία χρόνια, κατατάσσεται ως το καλύτερο σωματείο στην ευρύτερη περιοχή κι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

Το στελεχιακό του δυναμικό και φέτος απαρτίζεται από έμπειρους καταξιωμένους Προπονητές - καθηγητές φυσικής αγωγής, με πολυετή πείρα στην εκπαιδευτική διαδικασία, πρώην μέλη της εθνικής ομάδας στίβου καθώς και τέως Ομοσπονδιακούς προπονητές στίβου.
Η ακαδημία μας είναι από τις ελαχιστότατες πανελλαδικά που διδάσκει στίβο σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 105 ετών με έναν μοναδικό τρόπο έτσι ώστε μέσα από τα παιχνίδια, να αγαπούν την άθληση και τα αγωνίσματα του στίβου.

Στο χώρο του δημοτικού σταδίου της "Χωράφας" του Δήμου Περιστερίου βρίσκεται η γραμματεία μας, η οποία θα είναι ανοιχτή για πληροφορίες και εγγραφές, από την Παρασκευή 1η Σεπ 17 και ώρες από 17:30 έως 21:00.
Προσοχή όλοι όσοι έχετε δεσμεύσει θέση από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, πρέπει να έρθετε σε επαφή με την γραμματεία προκειμένου να γίνει, η εγγραφή της νέας περιόδου και ως εκ τούτου η επιβεβαίωση της θέσης.
Η θέση των παιδιών που δεν θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα αποδεσμεύεται μετά την 16 Σεπ 17 και στη θέση τους θα εγγράφονται καινούργια παιδιά.

Οι εγγραφές θα γίνονται στην γραμματεία του Ομίλου.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των αθλητικών τμημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Τεχνικό Σύμβουλο της ομάδας μας κ. Παναγιώτη Φωτίου στο τηλέφωνο 6983508813.

Σας καλούμε να έρθετε κοντά μας, στη νέα αρχή που κάνουμε με,
ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ».