Τελευταία ενημέρωση 16:34, 20 Απρ 2024

Νέα αστέρια για νέες υπερβάσεις!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέο αίμα προστέθηκε στο Peristeri Volley εν όψει της νέας σεζόν με στόχο της επόμενες αγωνιστικές υπερβάσεις.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, το Peristeri Volley School υποδέχεται τις νέες αθλήτριές του που προκρίθηκαν στη στελέχωση των ομάδων μας όχι μόνο λόγω των αθλητικών τους δεξιοτήτων αλλά κυριότερα λόγω χαρακτήρα και πρότερης άριστης συμπεριφοράς στους αγωνιστικούς χώρους.

Στα πορτοκαλί λοιπόν ντύθηκαν οι: Σιώρη Δήμητρα (Ακραία,Απολλώνιος Κερατσινίου, ελεύθερη) Βάσιλα Εύα (Κεντρική, Ίωνες Ν. Ιωνίας) Κανάκη Βαρβάρα, (Ακραία, Ίωνες Ν. Ιωνίας) Γενητσαριώτη Ελένη (Λίμπερο, Νηρέας Χίου) Πεδουλάκη Δανάη (Ακραία-Διαγώνια, Θρίαμβος Χαιδαρίου, ελεύθερη) Ψωμιαδή Θεοδώρα-Νεφέλη (Ακραία, ΑΨΛ Μεδεών, Λειβαδιάς)

Επίσης, οι πολύ μικρές σε ηλικία (12 ετών) αλλά εξαιρετικά ταλαντούχες: Θεοδωράκη Ελένη (Νηρέας Χίου) Ιωάννου Ελένη (ΓΣ Πετρούπολης) Ευχαριστούμε τις ομάδες Νηρέα Χίου, ΓΣ Πετρούπολης. Ίωνες Ν. Ιωνίας, ΑΨΛ Μεδεών που χρειάστηκε να συναινέσουν για την υλοποίηση των μετακινήσεων.

Οι παραπάνω αθλήτριες, μαζί με τα υπάρχοντα αστέρια μας που έφεραν την ομάδα στη Β’ Εθνική κατηγορία αλλά και τις μοναδικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα σηκώσουν το βάρος της πορτοκαλί φανέλας για την προσεχή περίοδο και είμαστε πολύ υπερήφανοι. Ευχόμαστε υγεία, καλές αποδόσεις με σεβασμό και αγάπη μεταξύ των μελών μας αλλά και των αντιπάλων. Με το στυλ του Peristeri Volley».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Αύγουστος 2017 18:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απο 28 Αυγούστου οι εγγραφές! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας