Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενίσχυση με Βελιανίτη στο κέντρο!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ήφαιστος Περιστερίου! Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προατίων εντείνουν την κινητικότητά τους αναφορικά με την ποιοτικότερη ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με την προοπτική η νέα σεζόν να βρει την ομάδα πανέτοιμη από άποψη να διεκδικήσει μία πρωταγωνιστική πορεία στα δύσβατα μονοπάτια της Α’ ΕΠΣΑ.  

Σε αυτό το πλαίσιο, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη ενός αρκετά ποιοτικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό. 

Ο λόγος για τον 27χρονο ανασταλτικό μέσο Γιάννη Βελιανίτη. Το νέο απόκτημα του Ηφαίστου Περιστεριου έχι να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό και πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις. Έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία από την Κ-20 της ΑΕΚ , ενώ έχει να επιδείξει θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες με τις φανέλες των Αχαρναϊκού, Καλλιθέας, Αστέρα Μαγούλας κι Αίαντα Σαλαμίνας. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Ζακυνθια, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μολαϊκο και Ατρόμητο Συκέας και τον συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις όσον αφορά την ποιότητά του. 

                                                              Πηγή: abola.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 23:57