Τελευταία ενημέρωση 00:09, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Tο δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους εκείνους που τον βοήθησαν μέχρι σε αυτή τη φάση της ποδοσφαιρικής του διαδρομής ώστε σε ηλικία 16 ετών να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο εξέφρασε ο Χρήστος Μανδάς.

Ο νεαρός τερματοφύλακας  τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές  που έχω δουλέψει μαζί τους και ο καθένας ξεχωριστά μου έδωσε τα στοιχεία που έχω πάνω μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Σάκη Σάσσαλο ο οποίος  από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ατρόμητο έως και τώρα στην ομάδα των U17 με βοήθησε σε πολλούς τομείς. Στον προπονητή που είχα στην U15 τον κύριο Σωκράτη Οφρυδόπουλος και τους προπονητές μου στην Εθνική Ομάδα κυρίους Γεωργόπουλο και Αϊβαλιώτη.

 Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ  ειδικά στον κύριο Σλόμπονταν  Σουίτσα τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας ο οποίος έκανε την εισήγηση να γίνω επαγγελματίας και να προωθηθώ στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου».

Και ο Μανδάς κατέληξε:« Σε θεσμικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον Ατρόμητο τον κύριο Τόλη Απόστολου και τον κύριο Θανάση Κασπίρη αλλά και τον αείμνηστο Τάκη Μιχαλέτο. Και βέβαια τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη  Αγγελόπουλο και τον προέδρο της ομάδας κύριο Γιώργο Σπανό που μου έδωσαν τη μεγάλη ευκαιρία για να γίνω επαγγελματίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επέστρεψαν Πλατέλλας- Ντιγκινί »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας