Τελευταία ενημέρωση 00:07, 22 Οκτ 2021

Είναι ανάγκη να (ξανα)γίνει οικογένεια!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Μιλάμε για μια καταπληκτική χρονιά!. Με πανηγυρική άνοδο στο μπάσκετ!. Με επιτυχίες και μετάλλια στη κολύμβηση!. Με το ανδρικό τμήμα του πόλο να χάνει τις λεπτομέρειες την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου και να σώζεται περίπατο!.

Με το παιδικό τμήμα πόλο στην 8η θέση πανελλήνια!. Και όμως τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της περιόδου δεν «άφησαν» τον ΓΣΠ να χαρεί αυτή την πολύ καλή χρονιά. Η εσωστρέφεια και διάφοροι χειρισμοί δεν «άφησαν» τη διοίκηση να πανηγυρίσει αυτή την πολύ καλή χρονιά και στο τέλος το πρόσημο να είναι λιγότερο θετικό από όσο θα έπρεπε.

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις η διοίκηση, η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να ρίξει το βάρος της σε μια κατεύθυνση: Να ξανακάνει τον ΓΣΠ οικογένεια!. Γιατί όταν ακόμη και τα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι διαιρεμένα τότε δεν είναι δύσκολο για να καταλάβει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά.

Και αυτή τη φορά επειδή το βουνό δεν θα πάει ποτέ στον Μωάμεθ θα πρέπει ο Μωάμεθ να πάει στο βουνό. Με ενωμένους όλους τους πόλους και με δόγμα το «δεν περισσεύει κανείς», θα έρθει η ενότητα, η ευτυχία και οι επιτυχίες!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 21:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η προσδοκία έγινε πραγματικότητα! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Σπανός:«Στο Dna μας να παλεύουμε»

Σπανός:«Στο Dna μας να παλεύουμε»

21 Οκτ 2021 ΠΑΕ Ατρόμητος

Ανεβάζει στροφές ο Χάγκινς

Ανεβάζει στροφές ο Χάγκινς

21 Οκτ 2021 ΓΣ Περιστερίου

Ενίσχυση με Χριστόπουλο

Ενίσχυση με Χριστόπουλο

21 Οκτ 2021 ΑΟ Περιστερίου

Ο Μίλερ υπέγραψε τη νίκη

Ο Μίλερ υπέγραψε τη νίκη

21 Οκτ 2021 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας