Τελευταία ενημέρωση 23:51, 16 Απρ 2024

Fentagin: «Όταν η ιαχή γίνεται όρκος»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Την στήριξη τους στην γεμάτη υγεία ομάδα Water Polo του ΓΣΠ εξέφρασαν για μια ακόμη φορά οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin μέσω ανακοίνωσης κάνοντας τον απολογισμό των αγώνων της Α' Φάσης των Play out παραμονής:

««Όταν η ιαχή " ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ " γίνεται όρκος...Αυτό δήλωσε ο πατέρας του φουνταριστού της ομάδας μας,μετά την λήξη των τριών αγώνων play out του τμήματος ΠΟΛΟ ,που έγιναν στο κολυμβητήριο του Βόλου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε...και έχει πολύ μεγάλο δίκιο,είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό για αυτό το τμήμα!
Το περασμένο Σ/Κ η ομάδα του ΠΟΛΟ έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην Α2 κατηγορία,αφού πήρε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια καταλήγοντας με 12 βαθμούς στην κατάταξη.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο η ομάδα μας νίκησε άνετα την νίκη βόλου 16-4 και στην συνέχεια τον ουκ βόλου 13-5.Την Κυριακή η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι στα δύο προηγούμενα ματς και παρά την διαιτησία εναντίον μας, νίκησε 8-6 τον νηρέα χαλανδρίου.Όλα θα κριθούν τώρα στις 15 και 16 Ιουλίου στα εναπομείναντα παιχνίδια των μπαράζ...
Ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες,τον προπονητή αλλά και σε όλους εκείνους που έδωσαν ψυχή και σώματι, για να φτάσει το τμήμα τόσο ψηλά μέσα σε 3 χρόνια, κόντρα σε δύσκολους καιρούς ,έχοντας απέναντί τους από τους φυσικούς και μη αντιπάλους τους, μέχρι την δημοτική αρχή και δυστυχώς ακόμα και την ίδια την διοίκηση... Καλή συνέχεια».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 16:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το Σεπτέμβριο το φεστιβάλ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας