Τελευταία ενημέρωση 17:13, 16 Απρ 2024
Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πάντα μετά τη μπόρα έρχεται η γαλήνη. Η ηρεμία. Είναι αλήθεια ότι αυτό που περάσαμε τις τελευταίες μέρες από τότε που εμφανίστηκε,  ανάθεμά την, η περίπτωση συγχώνευση ενός Φάρου από το Κερατσίνι με τον τεράστιο και αγαπημένο μας ΓΣΠ έγιναν πολλά.

Πάρα πολλά. Δεν ήταν απλά μπόρα, ήταν μια καταιγίδα. Ένας τεράστιος εσωτερικός πόλεμος ανάμεσα στη διοίκηση που ήθελε την συγχώνευση και στους φιλάθλους που δεν την ήθελαν.

Ένας πόλεμος χωρίς νικητές και νικημένους. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει νικητής, κανείς δεν πρέπει να νιώθει ηττημένος. Απλά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι δρόμοι της διοίκησης και των φιλάθλων ήταν  διαφορετικοί και δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν.

Λάθη έγιναν ένθεν κι ένθεν και τα ξέρουμε. Λάθη έγιναν και από εμάς. Λάθη κάνει κάθε ενεργός οργανισμός. Το θέμα πλέον είναι να πάει ο σύλλογος παρακάτω. Η ζωή  του δεν σταματάει εδώ, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος που δεν θα συγχωνευτούμε με τον Φάρο. Ίσως, το έχουμε ξαναπεί, άμα το service να ήταν διαφορετικό και τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά.

Αυτό πάει πέρασε όμως….όπως πέρασε και η ανακοίνωση-δήλωση του Φίλιππου Κότση με την οποία κάποιος μπορεί να συμφωνήσει σε πολλά και να διαφωνήσει σε πάρα πολλά. Είναι αλήθεια πάντως ότι επουδενί δεν θέλουμε να χωρέσουμε στον ΓΣΠ τους Αιγαλιώτες, τους ΑΕΚτζήδες, τους Ολυμπιακούς, τους Πανιώνιους, τους Παναθηναϊκούς. Ναι, ζούμε κάτω από τον ίδιο ήλιο μαζί του, είμαστε Έλληνες, όλα τα καλά αλλά αυτό να το δεχθούμε δεν μπορούμε. Απαπαπα….

Τις επόμενες μέρες λοιπόν πρέπει να πρυτανεύσει η λογικής της σιωπής και των χαμηλών τόνων. Η σιωπή για λίγες μέρες θα είναι «χρυσός» μέχρι η ομάδα να έρθει πάλι στα ίσα της και να αποκαταστήσει τις ισορροπίες της. Και να κοιτάξει την επόμενη μέρα, στην οποία επόμενη μέρα πρέπει να είναι ο Φίλιππος Κότσης!.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Ιούνιος 2017 20:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Είναι ανάγκη να (ξανα)γίνει οικογένεια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας