Τελευταία ενημέρωση 11:05, 20 Οκτ 2021
Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πάντα μετά τη μπόρα έρχεται η γαλήνη. Η ηρεμία. Είναι αλήθεια ότι αυτό που περάσαμε τις τελευταίες μέρες από τότε που εμφανίστηκε,  ανάθεμά την, η περίπτωση συγχώνευση ενός Φάρου από το Κερατσίνι με τον τεράστιο και αγαπημένο μας ΓΣΠ έγιναν πολλά.

Πάρα πολλά. Δεν ήταν απλά μπόρα, ήταν μια καταιγίδα. Ένας τεράστιος εσωτερικός πόλεμος ανάμεσα στη διοίκηση που ήθελε την συγχώνευση και στους φιλάθλους που δεν την ήθελαν.

Ένας πόλεμος χωρίς νικητές και νικημένους. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει νικητής, κανείς δεν πρέπει να νιώθει ηττημένος. Απλά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι δρόμοι της διοίκησης και των φιλάθλων ήταν  διαφορετικοί και δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν.

Λάθη έγιναν ένθεν κι ένθεν και τα ξέρουμε. Λάθη έγιναν και από εμάς. Λάθη κάνει κάθε ενεργός οργανισμός. Το θέμα πλέον είναι να πάει ο σύλλογος παρακάτω. Η ζωή  του δεν σταματάει εδώ, δεν χάθηκε δα και ο κόσμος που δεν θα συγχωνευτούμε με τον Φάρο. Ίσως, το έχουμε ξαναπεί, άμα το service να ήταν διαφορετικό και τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά.

Αυτό πάει πέρασε όμως….όπως πέρασε και η ανακοίνωση-δήλωση του Φίλιππου Κότση με την οποία κάποιος μπορεί να συμφωνήσει σε πολλά και να διαφωνήσει σε πάρα πολλά. Είναι αλήθεια πάντως ότι επουδενί δεν θέλουμε να χωρέσουμε στον ΓΣΠ τους Αιγαλιώτες, τους ΑΕΚτζήδες, τους Ολυμπιακούς, τους Πανιώνιους, τους Παναθηναϊκούς. Ναι, ζούμε κάτω από τον ίδιο ήλιο μαζί του, είμαστε Έλληνες, όλα τα καλά αλλά αυτό να το δεχθούμε δεν μπορούμε. Απαπαπα….

Τις επόμενες μέρες λοιπόν πρέπει να πρυτανεύσει η λογικής της σιωπής και των χαμηλών τόνων. Η σιωπή για λίγες μέρες θα είναι «χρυσός» μέχρι η ομάδα να έρθει πάλι στα ίσα της και να αποκαταστήσει τις ισορροπίες της. Και να κοιτάξει την επόμενη μέρα, στην οποία επόμενη μέρα πρέπει να είναι ο Φίλιππος Κότσης!.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Ιούνιος 2017 20:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Είναι ανάγκη να (ξανα)γίνει οικογένεια! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Στρέφει το βλέμμα του στον Ιωνικό
Μια νίκη και μια ήττα!

Μια νίκη και μια ήττα!

19 Οκτ 2021 Φίλιππος

«Back to Εurope»  εντός αύριο  με Μπάκεν Μπέαρς,

«Back to Εurope» εντός αύριο με Μ…

19 Οκτ 2021 ΓΣ Περιστερίου

Σαλούστρος: «Να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει»
Πήρε την πρώτη νίκη!

Πήρε την πρώτη νίκη!

18 Οκτ 2021 Γαλαξίας

Διπλό στο Μπραχάμι και κορυφή!

Διπλό στο Μπραχάμι και κορυφή!

18 Οκτ 2021 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας