Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γούλας:«Στην καρδιά μου ο Ιερόθεος»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγιο Ιερόθεο για την συνεργασία είπε ο Γιώργος Γούλας ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχίσει στο Αιγάλεω.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αποτέλεσα και εγώ μέλος της και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές που συνεργάστηκα (τον κ. Χατζηαλέξη, τον κ. Σταυρακόπουλο, και τέλος τον κ. Κούστα) και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου που από την αρχή αγκαλιαστήκαμε και φέραμε την ομάδα στην πρώτη τριάδα της Γ Εθνικής αν και νεοφώτιστη.

Η χρονιά φέτος μου άφησε υπέροχες αναμνήσεις, έκανα εξαίρετους φίλους όπως ο έφορος υλικού, κ. Θέμης Τζέμης και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας κ. Χρήστος Σκαρώνης. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα, σε όλους τους φίλους μου καθώς και στον προπονητή κ. Κούστα που είναι ένα νέο παιδί με στοιχεία και γνώσεις και ότι καλύτερο τη νέα χρονιά.

Στα 20 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο έκανα πραγματικούς φίλους και ο Ιερόθεος θα παραμείνει στην καρδιά μου αφού πέρασα φανταστικά, αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ!

Πηγή: stoplexto