Τελευταία ενημέρωση 10:56, 23 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος Κ20 εν όψει της νέας χρεονιάς καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Παρθενίου ο οποίος πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε ως γυμναστής-βοηθός του Γιώργου Κορακάκη και φέτος ανέλαβε με επιτυχία τη θέση του πρώτου προπονητή μόλις ο Κορακάκης «ανέβηκε» στην επαγγελματική ομάδα. Ο Κώστας Παρθενίου όπως πολύ αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος ξεχώρισε για το ήθος και την εργατικότητα και φεύγει σαν φίλος από την ομάδα του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ20 Κώστα Παρθενίου.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή Υποδομών κ. Τόλη Αποστόλου αλλά και τον κ. Γιώργο Κορακάκη που ξεκινήσαμε μαζί πριν από την δύο χρόνια στην Κ20 γιατί και εγώ εξελίχθηκα μέσα από τη δουλειά που κάναμε. Εύχομαι στην ομάδα να συνεχίζει με επιτυχία την παραγωγική διαδικασία της ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών» δήλωσε στο atromitosfc.gr  ο Κώστας Παρθενίου ο οποίος ξεχώρισε για τη ευπρέπεια, το ήθος και την εργατικότητα.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε παγκόσμιο συνέδριο στο «Καμπ Νου» ο Χόρτσας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας