Τελευταία ενημέρωση 06:30, 24 Απρ 2024

Οριστικό! Μπαράζ στο μπαράζ η Άμιλλα!

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Τα  λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται κι εμείς πρέπει να αναγνωρίσουμε το λάθος μας που προκάλεσε δικαιολογημένη αναστάτωση στην Άμιλλα.

Από λάθος εκτίμηση που έφερε ένα λάθος κείμενο γράψαμε για σύστημα «κοτσάνα της ΕΠΣΑ για τα μπαράζ παραμονής της Β’ κατηγορίας» στην οποία μετέχει η περιστεριώτικη ομάδα.

Τελικά η «κοτσάνα» ήταν δική μας και οφείλουμε να αποδώσουμε τα του «Καίσαρως τω Καίσαρι» καθώς ήταν το απόσταγμα μιας λάθους πληροφόρησης και ερμηνείας των κανονισμών.

Η αλήθεια και η πραγματικότητα τελικά είναι ότι η Άμιλλα θα δώσει μπαράζ στο μπαράζ για την παραμονή της και αντίπαλος τη θα είναι η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων από την στιγμή που ο Νεοπεντελικός δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι η νικήτρια εκτός και αν....

Αυτό λέει  λοιπόν η προκήρυξη της ΕΠΣΑ και δεν μετράει δηλαδή η διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν όπως αρχικά εμείς το είχαμε ερμηνεύσει.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν το λάθος είναι δικό μας και οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο και τους παίκτες της Άμιλλας. Η διοργανώτρια αρχή ας χειριστεί ωστόσο το θέμα καλύτερα και να μην βάζει τις ομάδες σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία του μπαράζ στο μπαράζ.

Μια ομάδα παραπάνω, μια παρακάτω δεν χάθηκε ο κόσμος. Είναι τραγελαφικό όταν γελοιοποιούνται τα play off της Σούπερ Λίγκα, να ζητάμε από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να παίζουν μπαράζ στο μπαράζ και να δίνουν τρία ματς σε δέκα μέρες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 17:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προπονήσεις με το μυαλό στην Κυριακή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας