Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαχρήστου:«Πετυχημένη χρονιά»

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία του ΠΟΑΛ στις υποχρεώσεις του σε κύπελλο και πρωτάθλημα του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος είναι ο προπονητής της ομάδας Πάνος Παπαχρήστου ο οποίος μιλώντας στο peristerisports είπε τα εξής:« Καταφεραμε να γινουμε πρώτα παρεα ( αυτο ειναι το μυστικο της επιτυχιας ) και αφου γίναμε παρεα γίναμε και ομαδα. Θέλω να ευχαριστήσω ολα τα παιδια για την προσφορα τους ολη την χρονια και εχω να τους πω οτι τιποτα δεν τελειωσε ισα ισα τωρα αρχιζει. Ευχομαι να τα παρουμε ολα διοτι το αξιζουμε αλλα και να μην τα παρουμε θα εχουμε τουλαχιστον προσπαθησει. Θελω να ευχαριστησω ολες τις ομαδες και τους αντιπροσωπους τους - προπονητες που επαιξα σε πρωταθλημα και κυπελλο . Ευχαριστω το συμβουλιο του τουρνουα και μπραβο που τα καταφεραν αλλη μια χρονια και υγεια σε ολους και ιδιαιτερα στον προεδρο Τσιριμιακο Καισαρα

Και ο Πάνος Παπαχρήστου συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Ευχαριστω προσωπικα τον πολυ καλο μου φιλο Σπυρο Πιερουλιδη που ηγειται της ομαδος ΠΑΟΚ ΚΑΙ φυσικα τους κολητους μου φιλους Γιαννη Δημακόπουλο και Θοδωρή Μανίκα. Ευχαριστω και την προεδρο Σταυρουλα Παπαχρηστου και ολους τους γιατι με ανεχθηκαν.

Θελω να δηλωσω τον θαυμασμο μου στις ομαδες Ερυθρος Αστερας και Ποσειδων Μπουρναζιου για το ωραιο ποδοσφαιρο που επαιξαν και μπραβο τους. Δικαια ειναι στις καλυτερες ομαδες και οι δυο και φυσικα στα μπαραζ».