Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ασημένιες» Παγκορασίδες, «χρυσή» Γλυνού!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Και η δεύτερη θέση αποτελεί τίτλο τιμής για τις Παγκορασίδες Α' του Peristeri Volley που  ηττήθηκαν στον μεγάλο τελικό της ΕΣΠΕΣΑ από τον Απολλώνιο. Η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Συγκινητικά τα κορίτσια μας στον μεγάλο τελικό της ΕΣΠΕΔΑ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ του Απολλώνιου, έδωσαν τα πάντα για να φέρουν αυτό το κύπελλο στη τροπαιοθήκη της ομάδας αλλά η ολική ανατροπή δεν ήρθε. Παρά το αρχικό τρακ και μούδιασμα με το γρήγορο 2-0 σετ η πορτοκαλί ομάδα ανέκαμψε μειώνοντας σε 2-1 σετ και το παιχνίδι πήρε φωτιά με εντυπωσιακή απόδοση και των 2 ομάδων. Τελικά, η λήξη βρήκε την ομάδα του Απολλώνιου να πανηγυρίζει τη μεγάλη επιτυχία και τα κορίτσια μας δύσκολα να συγκρατούν τα δάκρυα της απογοήτευσης.
Το Peristeri Volley School στη τέταρτη σερί παρουσία του στα F4 Παγκορασίδων Α, μπορεί να μην πήρε το χρυσό, βλέπει όμως τη δεύτερη θέση ως τη μεγαλύτερη πρόκληση βελτίωσης και προόδου.
Στις χαρούμενες ειδήσεις της ημέρας η ανάδειξη της Ειρήνης Γλυνού κορυφαίας επιθετικού της διοργάνωσης! Υπερήφανοι για την Ειρήνη μας, υπερήφανοι για όλα τα κορίτσια μας! Υπερήφανοι για τους προπονητές μας Νότα Δροσινού, Λουκά Καράτζαλη και Αλέξανδρο Νικηφορίδη που δείχνουν το δρόμο δίνοντας έμπνευση στις μικρές ηρωίδες μας!
Συγχαρητήρια σε αθλήτριες, προπονητές και διοίκηση της άξιας πρωταθλήτριας ομάδας του Απολλώνιου!».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 20:19