Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Στις 22 Μαϊου ξεκινάμε τα γυρίσματα»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Εν αναμονή της αυριανής συγκέντρωσης με τους γονείς του τμήματος οι τρεις έφοροι του Water Polo του ΓΣΠ Μπάμπης Παπασπηλίου, Βασίλης Λόης, Γιάννης Φέγγος «ανέβασαν» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την ακόλουθη κοινή τοποθέτηση: «Σήμερα στο κολυμβητήριο άκουσα έναν φίλο να λέει : « Άκου ρε φίλε ... όλα πρέπει να γίνονται για τα παιδιά ! Αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές ... ! Όλα θα διορθωθούν όταν κάποτε ο Δήμαρχος , ο Πρόεδρος , ο γονιός, ο προπονητής , ο φίλαθλος ... ο άσχετος που δεν έχει ασχοληθεί αλλά ανοίγει το στόμα του για να δηλώσει απλά το παρόν , καταλάβουν ποιοι θα πρέπει να πρωταγωνιστούν»!

Τον κοίταγα με ανοικτό το στόμα και σκεφτόμουν τι είπε ο άνθρωπος. Τι είναι το παράλογο όμως σε αυτό που συμβαίνει στο Περιστέρι. Οι περισσότεροι από αυτούς που θα έπρεπε να δίνουν λύσεις , από αυτούς που έχουν παιδιά και οι ίδιοι, που σημαίνει ότι είναι γονείς και ας μην παίζουν τα παιδιά τους polo, βάζουν στην θέση του πρωταγωνιστή τον δικό τους εαυτό! Για αυτό ο Δήμος αρνείται να βοηθήσει τα παιδιά της υδατοσφαίρισης να οργανώσουν προπονητικό πρόγραμμα και να αθλούνται ανά ηλικία από νωρίς. Αυτό που συμβαίνει σε δήμους με μία πισίνα δεν μπορεί να γίνει σε έναν δήμο με δύο πισίνες , με ομάδα στην Α2! Και όλοι διαφημίζουν τις δύο πισίνες ...Ντροπή!

Και έρχεται ο υπεύθυνος υγρού στίβου και στέλνει μηνύματα στα κινητά των εφόρων για παραιτήσεις επειδή θα μιλήσουν στους γονείς ! Αυτό που στηρίζει όλη η Ελληνική Υδατοσφαίριση με σεβασμό , το απαξιώνει ο ίδιος που εκλέχθηκε για να το υπηρετεί. Μην κατανοώντας μέσα σε δύο χρόνια θητείας του ότι η επιτυχία του τμήματος από το Restart και μετά ήταν ο σεβασμός σε αθλητές και γονείς!

Στην δική του ζωή οι πρωταγωνιστές είναι άλλοι ... που ίσως έχουν λιγότερο ανάγκη την υποστήριξή του ! Στην δική μας την ζωή οι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά μας , οι φίλοι τους , οι φίλοι μας , οι προπονητές μας , οι αγώνες μας , το άθλημά μας , η πόλη μας!

Ίσως να πίστεψε ότι οι τίτλοι μας έκαναν να δουλέψουμε για την Υδατοσφαίριση στην πόλη και για αυτό ζήτησε και τις παραιτήσεις μας ! Δεν κατάλαβε ότι η αγάπη μας για την υδατοσφαίριση στο Περιστέρι είναι μεγαλύτερη από ότι εκείνος θα μπορούσε να φανταστεί.

Σε μία εποχή μεταναστών , εμείς θα αρνηθούμε την μετανάστευση επειδή κάποιοι αρνούνται να ακούσουν και να δουλέψουν. Δεν θα γίνουν αθλητικοί μετανάστες οι Περιστεριώτες του Water Polo.

Εμείς φίλε Μπάμπη Καραθάνο θα γυρίσουμε την δική μας ταινία και να είσαι σίγουρος ότι θα έχει Happy End! Γιατί δεν δεχόμαστε κανένα άλλο τέλος στην ταινία που θα συμμετέχουν τα παιδιά μας !

Στις 22/5 ξεκινάμε τα γυρίσματα!»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 15:56